Projectleider gebouwen

Jouw functie: Je coördineert werken en dossiers voor nieuwbouw, restauratie en onderhoud van de stedelijke gebouwen. Voor jouw projecten ben je de contactpersoon voor de eigen technische dienst en voor externe aannemers. Je maakt planningen, woont werfvergaderingen bij en volgt de procedures en formaliteiten op. Zo werk je mee aan de fysieke uitstraling van de stedelijke infrastructuur.

Jouw profiel: Je hebt een bachelordiploma in een bouwgerelateerde technische richting of je hebt 2 jaar relevante werkervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse contractuele functie (weddenschaal B1-B3). De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan tot onbeperkt meetellen voor anciënniteit. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Bezorg ons een motivatiebrief en CV. Solliciteren kan tot en met 28 januari 2019. In deze brochure  vind je alle informatie over de voorwaarden en de selectieprocedure. Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst op 056 62 12 19 of via vacatures@waregem.be.

Created at: 11/12/2018