Projectleider wegen en water

Gepubliceerd op Dinsdag 14 juli 2020

Jouw functie: Je volgt werken en projecten op die gecoördineerd worden vanuit de dienst wegen- en waterinfrastructuur. Je beheerst de dossiers van de werken die jij moet opvolgen zowel op technisch als op administratief vlak. Je bent het aanspreekpunt bij projecten in eigen beheer of voor externe aannemers.

Jouw profiel: Je hebt een bachelor diploma in een bouwgerelateerde technische richting of je hebt 2 jaar functierelevante ervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse contractuele functie (weddenschaal B1-B3). De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan onbeperkt meetellen voor anciënniteit. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Bezorg ons een motivatiebrief en CV. Alle informatie over de functie, de voorwaarden en de selectieprocedure vind je in deze brochure. Verdere inlichtingen kan je bekomen bij de personeelsdienst op 056 62 12 19 of via vacatures@waregem.be. Solliciteren kan tot en met 30 september 2020