Schilder

Gepubliceerd op Maandag 23 maart

Functie: Als schilder voer je allerhande schilderwerken uit aan de stadsgebouwen en – infrastructuur. Zo werk je mee aan een aantrekkelijke uitstraling en  aangename leef- en werkomgeving voor medewerkers, inwoners en bezoekers van Waregem.

Profiel: Als teamspeler werk je graag met je ploeg naar een kwaliteitsvol resultaat. Je bent daarbij flexibel en enthousiast ingesteld en hebt oog voor de nodige veiligheidsvoorschriften. Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring als schilder of je hebt een opleiding gevolgd in die richting. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse contractuele functie in de salarisschaal D1-D3 met als extra’s: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan mits attestering tot 10 jaar meetellen voor anciënniteiten. Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor een periode van 3 jaar.

Interesse? Mail ons jouw CV en motivatiebrief vóór 17 april 2020. In deze brochure vind je alle informatie over de voorwaarden en de selectieprocedure.  Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst via vacatures@waregem.be.