September - Maand van de sportclub

Gepubliceerd op Dinsdag 29 mei

Wie wil beginnen met sporten moet soms wat drempels overwinnen. Lopen, fietsen, zwemmen? Het lijkt je allemaal wel leuk, maar...op je eentje sporten is ook maar alleen. Wie houdt van wat competitie heeft behoefte aan een uitdagende tegenstander, en wie sport voor het plezier wil achteraf misschien samen gezellig iets drinken.

Goed nieuws, want al die verlangens worden in één klap ingevuld door de sportclubs bij ons in de buurt. Vind je sporten al leuk, dan wordt het nog plezanter in groep. Er staan trainers klaar om je te begeleiden én er is professioneel materiaal aanwezig, waardoor je nog meer resultaat uit je inspanningen kan halen. Maar het belangrijkste is dat je er contact legt met andere leuke sportivo's die op dezelfde golflengte zitten. Sporten onder vrienden is gewoon veel toffer. Waar wacht je nog op?

Van 1 tot 30 september loopt in Waregem de Maand van de Sportclub: op heel wat plekken kan je een open training, een initiatie of proeflessen volgen.

ONTDEK DE WAREGEMSE INITIATIEVEN

Sportiva Dames_Gratis les damesturnen

Judoclub Hikari_4 gratis trainingen

G-sport instuif_21 september

Badmintonclub Waregem_kennismaking 22 september

G-sport Week

Joggingclub Waregem_Ontbijtjogging 29 september

Wil je jouw club ook nog openstellen voor publiek? Heb je als club nog niks gehoord over ‘Maand van de sportclub’ of heb je ook een mooi initiatief, neem snel contact met Waregem Sport. Wij verzamelen alle deelnemende clubs en bundelen hun activiteiten, zo kan de nog niet sportende Waregemnaar misschien de weg vinden naar jullie boeiende sportbeleving. Vul snel jouw initiatief in in het antwoordformulier.

 

Wil je ook het aanbod kennen van andere gemeenten, dan kan je HIER terecht.