Stafmedewerker omgevingsvergunning - milieu

Gepubliceerd op donderdag 29 oktober 2020

Jouw functie: Je staat in voor de beleidsmatige voorbereiding en behandeling van projecten en dossiers binnen de dienst omgeving, met focus op omgevingsvergunningen - milieu. Je beheerst de lopende dossiers die jij moet opvolgen zowel op juridisch als op administratief vlak.

Jouw profiel: Je hebt een bachelordiploma in een technische richting gerelateerd aan omgeving, milieu of ruimtelijke ordening óf je hebt een bacherlordiploma en 2 jaar relevante werkervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse contractuele functie (weddenschaal B1-B3). De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan onbeperkt meetellen voor anciënniteit. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief door naar vacatures@waregem.be. Solliciteren kan tot en met 29 november 2020. In deze brochure vind je alle informatie over de functie, de voorwaarden en de selectieprocedure. Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst via mail of telefonisch op 056 62 12 19.