Nieuws - meest recent

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 18/10/2018

nov
29

Sinds midden september is de graphic novel 'Oorlog in Waregem' verschenen. Auteur/tekenaar Ivan Petrus Adriaenssens legt op donderdag 29 november haarfijn uit hoe dit prachtstukje tot stand kwam. Op diezelfde avond opent ook de tijdelijke tentoonstelling over 'the making of Oorlog in Waregem' in bezoekerscentrum HIPPO.WAR. Wil jij daar allemaal bij zijn? Dat kan voor slechts 5 euro.

nov
25

Voorlezen, dat is leesplezier voor jong en oud! Tijdens de Voorleesweek  zetten we het belang én het plezier van voorlezen in de kijker. Dit jaar focussen we extra op baby's en peuters.

Ook in de bib wordt er opnieuw voorgelezen, bij een lekker ontbijt nog wel!

Op zaterdag 24 november kan je vanaf 9.00u. in de filialen terecht voor het voorleesontbijt. Zondag 25 november vanaf 8.30u. is de bib van Waregem aan de beurt.
Ouders betalen 3 euro voor een ontbijt, kindjes smullen gratis. Kom langs in pyjama en geniet van de grappigste verhalen!

De stemmen zijn geteld! Ruim 28 000 Waregemnaars trokken op zondag 14 oktober naar de stembus. Elke stemgerechtigde Waregemnaar kon mee bepalen wie vanaf 1 januari 2019 onze stad voor 6 jaar mag besturen. In totaal werden 33 Waregemse gemeenteraadsleden verkozen en zestien van de 36 raadsleden van de West-Vlaamse provincieraad.

okt
22

Van de zitting van 22 oktober om 19.00u. in de vergaderzaal op de 5de verdieping van De Meers.

okt
27

Op zaterdag 27 oktober om 15.00u. houdt de American Battle Monuments Commission een speciale plechtigheid ter ere van de 100-jarige herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog: Centennial Ceremony. Er zal ook ruime aandacht gaan naar de Amerikaanse betrokkenheid in België tijdens het oorlogsjaar 1918. De plechtigheid is gratis toegankelijk voor iedereen.

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 04/10/2018