Nieuws - meest recent

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 12/04/18

mei
02

Binnen enkele maanden start de Vlaamse Waterweg nv met de bouw van de nieuwe sluis op de Leie in Sint-Baafs-Vijve. De werken maken deel uit van het Europese binnenvaartproject Seine Schelde Vlaanderen en zullen 2,5 jaar duren. Om de inwoners van Waregem, Wielsbeke en Zulte te informeren over de werken organiseert de Vlaamse Waterweg een infomarkt op woensdag 2 mei. Die vindt van 16.00 u tot 20.00 u. plaats in het ontmoetingscentrum Den Aert in Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke).

mei
25

In deze vluchtige wereld vol tablets en smartphones, kennen we met moeite nog onze eigen buren. Nochtans komen elk jaar op de Internationale Dag van de Buren mensen op straat om hun buren te ontmoeten. Dit jaar is dit op vrijdag 25 mei. Ook stad Waregem ondersteunt buren die samenkomen. Want zoals het spreekwoord zegt: beter een goeie buur dan een verre vriend!

apr
23

Van de zitting van 23 april 2018 om 19.00u. in de vergaderzaal van het OCMW op de 5de verdieping van De Meers.

apr
22

Heel wat bibliotheken uit de regio organiseren samen een té gek jeugdboekenfeest.
Zet jullie schrap voor heel wat activiteiten: topauteurs ontmoeten, glittertattoos op je arm zetten, een boekenzoektocht, muziek maken, een boekenverkoop, raamtekeningen ontwerpen en veel meer!

Voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.

Zondag 22 april van 11u tot 17u.

Bibliotheek Menen (Waalvest 1, 8930 Menen)

Meer info en tickets?

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 05/04/2018

Hieronder vind je de dossiers die op het Schepencollege van 12 april 2018 goedgekeurd werden.

Voor dossiers die analoog werden ingediend:
De stedenbouwkundige vergunningen worden steeds per aangetekende zending aan de bouwheer overgemaakt in de week volgend op het betreffende Schepencollege. Bij de vergunning vind je een bekendmaking op A3-papier.

mei
08

Op dinsdag 8 mei is er een eenmalige voorstelling van het multiculturele toneelstuk Ezelsbrug in CC De Schakel.
Elf migranten brengen volksverhalen, sprookjes en legendes uit verschillende continenten in de taal van hun nieuwe thuis: het Nederlands.