Nieuws - meest recent

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 03/01/2019

jan
14

Tussen 14 januari en 15 februari legt een aannemer een nieuwe zijstraat aan in de Zilverbergstraat. Ter hoogte van Baneik zal de Zilverbergstraat volledig onderbroken zijn.

jan
24

Op donderdag 24 januari plaatst een aannemer een mobiele kraan op de rijweg in de Spijkerlaan ter hoogte van huisnummer 136. Tussen 6.00u. en 16.00u. is er geen doorgaand verkeer mogelijk.

feb
04

Op maandag 4 februari start aannemer Vanden Buverie in opdracht van het stadsbestuur met wegenwerken in de Flanders Fieldweg. De werken situeren zich tussen de Anzegemseweg en de Steenovenstraat en duren 22 werkdagen.

sep
03

In de week van 3 september start de voorlaatste fase van het project Westerlaan - Noorderlaan. Vooral rond het kruispunt Zeswegen heeft dit gevolgen voor de bereikbaarheid. Deze fase duurt ongeveer 2,5 maanden.

aug
22

Woensdag 22 augustus ging de Posterijstraat terug open voor alle verkeer!

Heraanleg Posterijstraat

Dinsdagnamiddag is er een spontane verzakking ontstaan in de Schoendalestraat. De rijweg is er net voor het kruispunt met de Posterijstraat over enkele meters niet berijdbaar. Het stadsbestuur laat de verzakking zo snel mogelijk herstellen.

Verzakking in de Schoendalestraat

Sinds dinsdag 15 mei zijn de camera's van de trajectcontrole in Waregem opgestart. In de Desselgemseweg en de Wortegemseweg controleren ze vanaf dan op snelheid. De camera's die aan het op/afrittencomplex van de E17 staan, zijn er vooral voor de veiligheid.

Trajectcontrole start vanaf 15 mei

Sinds eind vorige week zijn er in Waregem drie fietsstraten in de Groene Wandeling/Tjollensstraat, de Keerstraat en de Hippodroomstraat. In deze straten rijden immers nogal wat fietsers van en naar het werk, de school, handelszaken… Voor het gemotoriseerd betekent het dat ze er maximum 30 km per uur mogen rijden en vooral dat ze de fietsers niet mogen inhalen. Dit initiatief betekent een flinke veiligheidsboost voor heel wat fietsers in onze stad.

Wegenwerken Posterijstraat starten op 2 oktober. Grote verkeershinder verwacht.