Nieuws - meest recent

mrt
25

Op maandag 25 maart start een aannemer in opdracht van het stadsbestuur met wegenwerken in de Pijkstraat. Op het kruispunt van de Pijkstraat met de Geraniumlaan legt de aannemer een verkeersplateau aan.

Tijdens de werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk. De aannemer voorziet een omleiding in beide richtingen via de Jozef Duthoystraat, Broekstraat en Tjollensstraat. Bij goede weersomstandigheden zijn de werken klaar op 5 april.

mrt
20

Op 20 en 21 maart laat Fluvius werken uitvoeren in een deel van de Liebaardstraat. Er is dan geen verkeer mogelijk tussen de Gentseweg en de Nijverheidsstraat.

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 28/02/2019

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 21/02/2019

mrt
04

In de maand maart zijn verschillende aannemers aan het werk in Waregem om voetpaden en rijwegen te vernieuwen. Afhankelijk van de weersomstandigheden starten de aannemers met de volgende werf.

mrt
11

Van 11 tot 25 maart zal de Zultseweg afgesloten zijn ter hoogte van de Drogenboomstraat door de vernieuwing van het wegdek. Er is een omleiding voorzien.

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 14/02/2019

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 03/01/2019

sep
03

In de week van 3 september start de voorlaatste fase van het project Westerlaan - Noorderlaan. Vooral rond het kruispunt Zeswegen heeft dit gevolgen voor de bereikbaarheid. Deze fase duurt ongeveer 2,5 maanden.

aug
22

Woensdag 22 augustus ging de Posterijstraat terug open voor alle verkeer!

Heraanleg Posterijstraat