Verkeer stadscentrum op 7-8-9 december

Donderdag 7 december
(Europees voetbal Essevee - SS Lazio)

 • Parkeerverbod alle opbare parkeerplaatsen aan Jeugdcentrum
 • Parkeerverbod van 13.00u. tot 24.00u.: Markt, Holstraat tussen Zuiderlaan en Markt, Keukeldam tot huisnummer 24, Stormestraat tussen kleine Meersstraatje en Markt.
 • Afgesloten van 12.00u. tot 20.00u.: Schakelstraat aan restaurant Berto.
 • Afgesloten van 14.00u. tot 24.00u.: Markt, Stormestraat tussen kleine Meersstraatje en Markt, Stationsstraat tussen Oscar Verschuerestraat en Markt. 
 • Afgesloten van 16.00u. tot 24.00u.: Verbindingsweg. 
 • Holstraat tussen Markt en Zuiderlaan mogelijk afgesloten als Lazio-supporters naar het stadion trekken. 

Vrijdag 8 december
(Kids Beatrun)

 • Parkeerverbod aan Regenboogstadion, Expo en in Zuiderlaan tussen Meersstraat en Verbindingsweg.
 • 17.30u.-18.30u.: omleiding voor verkeer in Westerlaan (buitenring) via Henri Lebbestraat, Expresweg en Verbindingsweg.

Zaterdag 9 december
(Beatrun)

 • Parkeerverbod van 18.00u. tot 22.00u. aan Regenboogstadion, Expo, Zuiderlaan tussen Meersstraat en Verbindingsweg, In de Holstraat tussen Markt en Zuiderlaan, in de Guido Gezellestraat, in de Keukeldam tussen de Guido Gezellestraat en de Markt, op de Markt, in de Stationsstraat tussen de Markt en de Marcel Windelsstraat, op de parking in de Marcel Windelsstraat, in de Marcel Windelsstraat tussen de parking van park Casier en de Stationsstraat, in de Processiestraat tussen de Stationsstraat en Olmstraat, in de Olmstraat tussen de Processiestraat en Stationsstraat, in de Stormestraat tussen het kleine Meersstraatje en de Markt, op de ovalen parking van De Meers, op de bovengrondse parking Zuiderpromenade en op de parking ter hoogte van de tennisvelden. 
 • 18.30u.-22.00u.: verkeer in Zuiderlaan vanuit richting Oosterlaan: verplicht links in Holstraat. 
  Verkeer in Olmstraat vanuit richting Noorderlaan: verplicht rechts in Processiestraat. Omleiding voor verkeer op Westerlaan (buitenring) via Henri Lebbestraat, Expresweg en Verbindingsweg.
 • Afgesloten straten van 18.30u. tot 22.00u.: Zuiderlaan tussen Meersstraat en Verbindingsweg, Zuiderlaan tussen Holstraat en Meersstraat, Holstraat tussen Markt en Zuiderlaan, Guido Gezellestraat in de Keuldam tussen Markt en Guido Gezellestraat, op de Markt, in de Stationsstraat tussen de Markt en de Marcel Windelsstraat, in de Marcel Windelsstraat tussen de parking van park Casier en de Stationsstraat, in de Processiestraat tussen de Stationsstraat en de Olmstraat, in de Ollmstraat tussen de Stationsstraat en de Processiestraat, in de Stormestraat tussen het kleine Meersstraatje en de Markt, in de Schakelstraat tussen parking Zuiderpromenade en de Zuiderlaan.  

 

Created at: 14/11/2017