Verkeershinder in de week van 15 juli

Gepubliceerd op Woensdag 10 juli 2024

In de week van 15 juli zal er hinder zijn in volgende straten:

Tapuitstraat

Tot vrijdag 19 juli voert een aannemer in opdracht van Fluvius nutswerken uit in de Tapuitstraat. Tijdens deze werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk in de Tapuitstraat tussen de Moorstraat en Kronkelstraat. 

  • De aannemer voorziet een omleiding via de Kronkelstraat en Moorstraat.

 

Verkeer naar Ooigem

Van woensdag 17 juli  tot en met dinsdag 3 september is er in Wielsbeke verkeershinder door renovatiewerken aan de sluis in Ooigem. Wie in die periode richting Ooigem moet, raden we aan om via Desselgem te rijden en niet via de Expresweg N382. Alle maatregelen en omleidingen vind je op www.wielsbeke.be/sluisooigem.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deze werken lopen ondertussen nog: 

 

Torenlaan

Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 19 juli wordt de schoolomgeving in de Torenlaan aan de Zultseweg door een aannemer in opdracht van de stad heraangelegd.

  • Tijdens deze werken wordt de Torenlaan afgesloten tussen de Zultseweg en de Beiaardstraat. 
  • De aannemer voorziet een omleiding via de Zultseweg, Staf Stientjeslaan, Albert Servaeslaan, Roger De Backerstraat en Beiaardstraat.

Remi Baertlaan

Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 19 juli wordt de schoolomgeving in de Remi Baertlaan door een aannemer in opdracht van de stad heraangelegd.

  • Tijdens deze werken wordt de Remi Baertlaan afgesloten tussen de Posterijstraat en de zijstraat van de Remi Baertlaan.
  • De aannemer voorziet een omleiding via de Posterijstraat, Gentseweg, Koekoekstraat en Gustaaf Mahieulaan.

Kwadestraat

Sinds maandag 15 april zijn er weg- en rioleringswerken gestart in de Kwadestraat. De verwachte duurtijd van deze werken is tot eind 2024. Voor het autoverkeer is er een omleiding voorzien via de Waregemstraat en Gentseweg. Voor het fietsverkeer zijn omleidingen voorzien via de Waregemstraat en Radestraat naar de Gentseweg en via de Poelstraat, Wetstraat en Tapuitstraat naar de Desselgemseweg.

Franklin Rooseveltlaan - Potegemstraat

Sinds maandag 8 april zijn er weg- en rioleringswerken gestart in de Franklin Rooseveltlaan. De verwachte duurtijd van deze werken is 2,5 jaar. De werken starten op 8 april in de Potegemstraat aan de Gaverbeek. Alle info over deze werken vind je hier.

Kruispunt 'Belgiek' in Deerlijk

Sinds dinsdag 8 augustus 2023 zijn er weg- en rioleringswerken gestart juist voorbij het op- en afrittencomplex E17 richting Vichte. Tijdens de eerste fase van de werken kan men vanaf de E17 niet meer richting Vichte rijden. De aannemer voorziet een omleiding via de E17 naar het op- en afrittencomplex in Waregem om verder via de Anzegemseweg naar Anzegem te rijden. Alle info over deze werken vind je op www.wegenenverkeer.be/werken/herinrichting-van-vichtesteenweg-en-belgie….

Deerlijkseweg

Sinds 26 september 2022 zijn er grote rioleringswerken in de Deerlijkseweg. De werken duren anderhalf jaar. De Deerlijkseweg is ondertussen terug open voor het verkeer. De werken situeren zich in de zijstraten. Alle info, maatregelen en omleidingen vind je in het nieuwsbericht over deze werken.

Vichtseweg - Waregemstraat (Anzegem)

Sinds 24 oktober 2022 zijn er grote rioleringswerken gestart in de Waregemstraat in Anzegem. Ook het wegdek wordt aangepakt en er komen nieuwe fietspaden.  Alle info over deze werken vind je hier.

Waregemseweg - Kasteelstraat (Wortegem-Petegem)

Sinds 27 maart zijn er grote rioleringswerken in de Waregemseweg en de Kasteelstraat in Wortegem-Petegem. De werken duren tot en met de zomer van 2024. Er is tijdens de werken geen doorgaand verkeer mogelijk. Er is een omleiding in beide richtingen via de Flanders Fieldweg en de Anzegemseweg. Alle info over de werken vind je hier.

Verkeer

Gemeenteplein 2
8790 Waregem
België

056 62 12 77

verkeer@waregem.be

NU OPEN

DETAIL EN OPENINGSUREN

 

 

 

Dienst verkeer

Bekijk op Google Maps

 

×