Verkeershinder week 25 mei

Gepubliceerd op Woensdag 20 mei

In de week van 25 mei zal er hinder zijn in volgende straten:

Nokerseweg

op maandag 25 en dinsdag 26 mei werkt een aannemer fietspaden af in de Nokerseweg. Er is enkel verkeer toegelaten van de Zuiderlaan richting Nokere. Voor de andere rijrichting voorziet de aannemer een omleiding via de Driekavenstraat en Kruishoutemseweg.

werfzone en omleiding

Stormestraat

Op maandag 25 mei is de Stormestraat onderbroken tussen de Verhelststraat en de Markt. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk. De aannemer voorziet een omleiding via de Verhelststraat, Oscar Verschuerestraat en Stationsstraat naar de Markt.

werfzone en omleiding

Verhelststraat

Op dinsdag 26 mei is de Verhelststraat onderbroken zijn tussen de Stormestraat en de Oscar Verschuerestraat. De aannemer voorziet een omleiding via de Oscar Verschuerestraat, Molenstraat, Processiestraat en Vennestraat naar de Stormestraat.

werfzone en omleiding

Holstraat (kant Hippodroom)

Op woensdag 27 mei komt er een betonpomp op de rijweg in de Holstraat tussen de Zuiderlaan en de Franklin Roosveltlaan. Er is enkel verkeer toegelaten van de Franklin Rooseveltlaan naar de Zuiderlaan. De aannemer voorziet een omleiding via de Zuiderlaan, Nokerseweg, Bessemstraat en Felix Verhaeghestraat naar de Franklin Rooseveltlaan.

werfzone en omleiding