Wandeling Gaverbeekvisie

jun
10

De Gaverbeek moet zichtbaarder worden in Waregem. Je kan mee beslissen over de toekomst van de beek door deel te nemen aan onze wandeltocht op zaterdagvoormiddag 10 juni.

De stad Waregem wil de relatie met de Gaverbeek versterken, en een aantal sites bieden daarvoor de mogelijkheid: de Gaverbeekse Meersen, het Jeugdeiland en de Hippodroom. Eind juni en midden november organiseren de stad en Intercommunale Leiedal een ontwerpworkshop. We worden bijgestaan door een internationaal team van stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten. Zij maken een ontwerp voor de toekomst en luisteren daarvoor graag naar de vragen en wensen van de Waregemnaren. Wie deelneemt aan de wandeltocht, geeft dus extra inspiratie aan de ontwerpers.

Programma

Op zaterdag 10 juni kan je om 10.00u. terecht bij het Molentje in park Baron Casier. Daar gaat de 1,6 kilometer lange wandeling langs de Gaverbeek van start. We brengen een bezoek aan de Hippodroom en het Jeugdeiland. Daar geven enkele sprekers uitleg over het project. Om 11.30u. komen we aan bij het Sportcafé op het jeugdeiland. Daar bieden we je een drankje aan en kan je van ideeën wisselen met het team van internationale ontwerpers.

Wandel je mee?

Hou 10 juni vrij in jouw agenda en bevestig je deelname bij Dominique Declercq van Intercommunale Leiedal: dominique.declercq@leiedal.be.
Voor meer informatie over de wandeling kan je terecht bij de dienst stedenbouw

Gemeenteplein 2
8790
Waregem
056 62 12 88
Nu gesloten
Meer
Alles weergeven
Created at: 11/05/2017