Nieuws - meest recent

jun
25

Vanaf maandag 25 juni start een volgende fase van de wegenwerken in de Westerlaan en Noorderlaan. De werfzone blijft op de Noorderlaan aan de kant van het station, maar breidt iets verder uit tot het kruispunt Noorderlaan – Westerlaan (-Weversstraat). De vermoedelijke einddatum van deze fase is 13 juli.

Het recyclagepark in Beveren-Leie blijft nog gesloten tot en met maandag 2 juli. De aanpassingswerken van de software vragen meer tijd dan voorzien. Vanaf dinsdag 3 juli kan je er weer terecht met al je afval.

jul
07

Wist jij dat de 82 werknemers van 'den depot' langs de Deerlijkseweg veel meer taken doen dan je misschien denkt? Om dat en het nieuwe gebouw in de kijker te zetten, gooit de stedelijke werkplaats de deuren open voor iedereen. Op zaterdag 7 juli ontdek je het allemaal tussen 14.00u. tot 17.00u.
Ook voor kinderen is er heel wat te zien, te doen èn te winnen!

aug
22

51 jaar al heeft stad Waregem een verbroederingsband met het Bataljon Artillerie. Zij organiseren de Vierdaagse van de Ijzer. Stad Waregem speelt daar graag op in om zo veel mogelijk mensen te motiveren om mee te wandelen. Op woensdag 22 augustus is het terug zover. Inschrijven voor dit wandelfestijn kan via dienst toerisme.

jul
20

Wil je bezoekerscentrum HIPPO.WAR graag eens met een gids ontdekken? Dan is dit jouw kans! Op vrijdag 20 juli neemt een stadsgids je mee op sleeptouw doorheen de tentoonstelling over WO I. Je ontdekt er alles over de rol van het paard en de Amerikanen tijdens de Groote Oorlog.

De rondleiding duurt 1,5 uur. We starten om 19.00u.

Gratis, inschrijven verplicht

De rondleiding is gratis, maar vooraf inschrijven via daguitstappen@waregem.be is verplicht!

jul
13

Vrijdag 13 juli organiseert de Waregemse Gidsenkring een avondwandeling in Beveren-Leie. Meewandelen is gratis.

Met de auto rijden onder invloed kan absoluut niet. Daarom staan er in Waregem nu twee gratis alcoholtesters: in parking Het Pand en parking Zuiderpromenade.

Wil je via tax-on-web je belastingen invullen, maar ben je je pincode vergeten? Wij hebben de oplossingen!

Sinds 2015 is het voor alle openbare diensten verboden nog pesticiden te gebruiken.

Met de nieuwe onkruidbestrijdingsmachine heeft stad Waregem een alternatieve methode om onkruid te verdelgen.