Winterse zaterdagmarkt

dec
02
jan
06

Omdat de ijspiste en de winterchalets de Markt inpalmen, verhuist de wekelijkse zaterdagmarkt ook dit jaar. Van 2 december tot en met 6 januari kan je voor je zaterdagse inkopen terecht op de parking Olm (hoek Processiestraat/Olmstraat). Wie met de wagen komt, kan zijn/haar auto dan ook parkeren op de speelplaats van het Heilig-Hartcollege in de Processiestraat.

Naar jaarlijkse gewoonte verrassen we de marktklanten die de winterse koude trotseren met een eindejaarsactie. Vorig jaar gingen tien gelukkigen naar huis met een goedgevulde makttrolley, het jaar daarvoor verwenden we de mensen met gratis marktproducten. Dit jaar kunnen klanten die minstens naar drie van de zes verplaatste markten komen stempels verzamelen. Met minstens drie stempels kan je in de stadswinkel een unieke boodschappentas afhalen met de slogan ‘Waregem, van alle markten thuis!’. Eén per klant en uiteraard zolang de voorraad strekt!

Kom gezellig kuieren, een leuk product op de kop tikken, sla een gezellig babbeltje en verzamel ondertussen de nodige stempels. Op de Waregemse zaterdagmarkt ben je van alle markten thuis! 

Gemeenteplein 2
8790
Waregem
056 62 13 22
Nu gesloten
Meer
Alles weergeven
Created at: 13/11/2017