Zorg voor licht in Waregem

Gepubliceerd op maandag 07 december 2020

Tijdens deze letterlijk en figuurlijk donkere periode hebben we nood aan licht en gezelligheid. Daarom roepen we je op om zoveel mogelijk licht naar buiten te brengen! Licht zorgt voor gezelligheid en warmte in onze straten. Het creëert een gevoel van verbinding in deze eindejaarsperiode!

Trek op lichtjestocht

Doe mee door een lichtje te laten branden, zichtbaar vanaf de straat. Kerstverlichting, een lampje, een LED-kaarsje… laat je fantasie maar de vrije loop! Hang er de vlam van de 'Warmste Week ' of het hart van 'Waregem Helpt ' bij. Zo weten voorbijgangers meteen dat je iedereen een warm hart toedraagt in deze donkere dagen. Trek gerust zelf de straat op om alle lichtjes in jouw buurt te ontdekken! Goed voor je dagelijkse portie beweging.

Warmste woonst

De stad geeft alvast het goede voorbeeld door de kerstverlichting te laten branden van 7 december tot 14 februari. Daarnaast nomineren we in dezelfde periode iedere week een ‘Warmste Woonst’. Wekelijks gaat een medewerker op pad om de leukste lichtjes in Waregem eruit te pikken. De bewoners van dit huis maken kans op een Waregembon van 25 euro! Tenslotte roepen we naast alle inwoners ook alle scholen, winkels, OC’s… op om hun gebouw of etalage lichtrijk te versieren!

We vragen iedereen wel om rekening te houden met het ecologisch aspect en alle lichtjes te doven om 22.00u.


Alvast bedankt om mee te zorgen voor een warm, sfeervol en lichtrijk Waregem!
Kerstlichtjes