Hotspot op Open Bedrijvendag

banner obd

Dit jaar zijn we als stad hotspot voor Voka Open Bedrijvendag
Op zondag 2 oktober 2022 zetten meerdere bedrijven in en rond de stad hun deuren open van 10.00u. tot 17.00u. 

Tijdens het evenement krijgen de Waregemse ondernemers extra aandacht. Je zal een kijkje kunnen nemen bij onze eigen stadsdiensten, maar ook bij kleine en grote ondernemers in de buurt.

stadhuis foto

Stadhuis

Bezoek het stadhuis, dat bevoegd is voor een steeds bredere waaier aan thema's. Spring binnen in de stadwinkel, neus rond in het archief en ontdek waarvoor de cellen in het voormalig politiekantoor gebruikt worden. Of poseer jij liever eens met de burgemeester?

bibliotheek foto

Bibliotheek

De stedelijke bibliotheek is niet alleen een verzameling van boeken. De opvallende architectuur doet heel wat monden openvallen. Werp een blik achter de schermen, ontdek verschillende zithoeken of de kindervertelhut, teken op de ramen en programmeer je eigen robot.

werkplaats foto

Stedelijke werkplaats

De stedelijke werkplaats zorgt niet alleen voor een propere stad. Alle praktische voorbereidingen voor de vele evenementen vertrekken van hieruit. Bouw er tijdens Open Bedrijvendag iets leuks, neem een leuke foto op de werktuigen en leg een parcours af met een go-cart.

Gratis pendelbus

Tijdens Open Bedrijvendag rijdt er een gratis bus tussen het stadhuis en de bibliotheek, politiezone Mira en de stedelijke werkplaats. 
De bus rijdt tweemaal per uur tussen 10.00u. en 17.00u. 

Deelnemende ondernemers en bedrijven in en rond Waregem