Vrijetijdsmarkt | 11 juni

11 juni 2022

  14.00u. - 18.00u.
  Zuiderpromenade 
  Gratis

Na een lange coronastilte vormt de Zuidboulevard op zaterdag 11 juni opnieuw het centrum voor sport, cultuur en vrije tijd in Waregem.  Waregemse verenigingen en organisaties zetten er hun werking in de kijker.

Met de Vrijetijdsmarkt wil Waregem jong en oud laten proeven van vrije tijd in al zijn vormen! Wie er vorige keer bij was, kan getuigen dat deze kleurrijke festivalmarkt garant staat voor sfeer, interactie en beleving! De toegang is bovendien gratis.

Vrijetijdsmarkt

Demo’s & workshops

Proef doorlopend van tal van sportinitiaties, dansdemo’s, muziek, theater, optredens,… Beleving troef!

Home Made Markt

Zelfgemaakte juwelen, leuke accessoires, unieke kunstwerkjes,... Ontdek alle home made creaties en kom naar hartenlust shoppen. 

Boekenverkoop

Sla je slag op de boekenverkoop van de bibliotheek. Je koopt er afgeschreven boeken en oude tijdschriften voor een prikje. 

Vrijetijdsmarkt 3

Vlieg-je-mee-parcours

Kinderen zijn aan zet op de Vrijetijdsmarkt. De kleine bezoekers volgen een speels parcours en maken kans op fraaie prijzen. Doen dus!

cc De Schakel viert! 

Het cultuurcentrum bestaat 50 jaar en pakt uit met het allerbeste op vlak van muziek, circus, humor, dans en theater. Stop even aan hun blikvanger en ontdek wie ze vanaf september strikken.

Dolle acts

Airkesmachine staat voor volksamusement met een knipoog! Met hun gepimpte brommer brengen de muzikale jongens graag een airke.
Met WUK?! geniet je aan de toog van de allereerste virtual reality ervaring in Algemeen Beschaafd West-Vlaams.

De kids kunnen zich uitleven op de private pool party van Club Tropicana.

De houten draaimolen van De Van Hut zorgt voor dolle pret bij het jonge volkje. Aan de mama’s en papa’s om de molen in gang te steken.

Affiche Vrijetijdsmarkt

Festivalbar

Kom gezellig verpozen bij een drankje in de festivalbar ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. In de bar kan je betalen met bancontact. Waregemse wereldkoks staan garant voor exotische hapjes. Bij de eetstanden betaal je cash of met payconiq.

Met dank aan de deelnemende organisaties

Amba-amba vzw, Badmintonclub Waregem, Balkanica, Be-Part Atelier, Bevers Harmonieorkest Beweging.Net Waregem, Bibliotheek, Bridgeclub Waregem, cc De Schakel, Davidsfonds, Desselgem, De Gaverstreke, De Statievrienden, De zelfmoordlijn, Familiehulp vzw, Femma Karmel Waregem, FERM Waregem, Fotoclub WARO Waregem, Gezinsbond Waregem, Handbal Desselgem, Hockeyclub Constantia Waregem, Incognito, Jezus Bron van Leven vzw, Joggingclub Waregem (Sint-Bernardusloop), KarateClub Waregem, Kindercentrum vzw, Kids&Us Waregem, Kinderkoor Muzquito, Koninklijke Waregemse Koersvereniging, KPC de Bevers, Lenig en Vlug Beveren-Leie, Let’s Dance, Little Ball Village, Luctor et Emergo, NEOS Waregem, Okra Trefpunt 55+ Waregem, Oxygen Fitness en Kids&Play, Rugby Club Waregem, Salto, Samana Waregem Centrum Gaverke, Sjoklamuze, Somival, Sport Vlaanderen Waregem, Sportdienst Waregem, Stad Waregem, Stedelijke Kunstacademie Waregem, Ten Anker vzw, Theater Kunst en Eendracht, Tuinhier Waregem, UiTPAS, Vrije atletiek club Beveren-Leie, Wandel4health, Waregem Golf Junioren,  Waregem Sport Club vzw, Waregemse Gordel vzw, Waregemse Wereldkoks, Waterpolo Waregem vzw, 4Anim-all,