Sport na school 12+

Bekijk hier het promofilmpje:

 

In verschillende steden kan de schoolgaande jeugd genieten van Sport Na School. Sport na school (SNS) is een initiatief van MOEV , Sport Vlaanderen en Waregem Sport in samenwerking met diverse sportaanbieders van Waregem en omliggende gemeentes (clubs en fitnesscentra). Op 24 september 2018 gaan we terug van start in regio Waregem (Anzegem - Deerlijk - Dentergem). 

Sport Na School is een uniek project dat de mogelijkheid biedt aan leerlingen van het secundair onderwijs om te sporten aansluitend op de schooluren.

Vooral de flexibiliteit van het systeem blijkt de leerlingen aan te spreken. Ze hoeven niet vooraf in te schrijven voor een bepaalde activiteit. Wanneer ze zin hebben om te sporten en hun huiswerk laat dit toe, dan kijken ze gewoon op het uurrooster wat er die dag te doen is en gaan ze er op af met hun SNS-pas!

Dit project is even eenvoudig als origineel: voor 45 euro (jaarpas) of 30 euro (semesterpas) kopen de 12-18 jarigen op school of op de sportdienst een SNS-pas waarmee ze elke dag opnieuw, onbeperkt, de kans krijgen om te kiezen uit een waaier aan sporten: lasershoot, avonturensport, bowling, onderwaterhockey en nog veel meer. Op die manier proberen we de jongeren aan het sporten te krijgen na de schooluren en hopen we ze zo te motiveren en te overtuigen dat sporten gezond en ontspannend is.

Wist je dat een uitpas met kansentarief zorgt voor een heel voordelig SNS-pas?

U kan ons contacteren via wim.vandezande@sportnaschool.be of Wim Vandezande op 0473 92 35 45.

Algemene info
http://www.sportnaschool.be