VLIEG EXPEDITIE

Gepubliceerd op Donderdag 03 september 2020
20 november 2022

VLIEG daagt je uit! 

Tussen 6 en 12 jaar? Op zondag 30 oktober geven we jou een voorsmaakje van Vlieg Expeditie. Tijdens deze gratis workshop laten we ons inspireren door de tentoonstelling van Shirley Villavicencio Pizango in Be-Part. Ze portretteert zichzelf, vrienden en familie met snelle, spontane lijnen en heldere, warme kleuren. Daarna gaan we zelf aan de slag in de bib. Experimenteer met allerlei voorwerpen en maak een mooi familieportret.

  • 14.00u. - 16.30u.
  • Afspraak in de bib
  • In samenwerking met Be-Part en Gezinsbond Waregem

Schrijf je hier in of aan de balie van de bib.

VLIEG Expeditie

Op zondag 20 november staat Waregem helemaal op z’n kop! De Waregemse cultuurhuizen zetten hun deuren van 14.00u. tot 18.00u. open voor kinderen tot 12 jaar om samen met hun familie te genieten van cultuur. Het kinderkunstenfestival zet de boel op stelten met tal van gekke workshops en leuke activiteiten voor het hele gezin.

In de Schakelbox beweeg je mee met Time Play LAP en kan je het coolste kapsel ooit krijgen bij de kakelende kappers. In de bib breken jong en oud bijna het kot af terwijl de allerkleinsten lekker mogen wiebelen en waggelen. Intussen ademt Be-Part ritme, dynamiek en felle kleuren, geïnspireerd door de kunstenares Shirley Villavicencio Pizango. In de kunstacademie kan je vliegen, vallen en weer opstaan tijdens een speelse theaterworkshop. Ook wie verzot is op beeldende creaties, is er aan het juiste adres.

HET PROGRAMMA VIND JE HIER:

tabel cc de schakel
tabel bib
tabel be-part
tabel academie
  • 2 euro voor volwassenen
  • 3 euro voor kinderen van 4 tot 12 jaar
  • gratis voor kinderen <4 jaar

KOOP HIER JE TICKETS!