Voor de klant

Verjaardagen, moederdag, vaderdag, Valentijn,...  De zoektocht naar dat ene geschikte cadeau bezorgt iedereen wel eens wat frustraties... We willen er namelijk wel zeker van zijn dat we het perfecte presentje geven. Vragen zoals 'heeft hij dit al?', 'vindt zij dat wel leuk?' of 'moeten we toch niet die andere nemen?' spoken regelmatig door ons hoofd tijdens deze zoektocht. 

Bon van en voor Waregem

Nu bestaat hier de oplossing voor! Sinds begin 2011 kan je in de stadswinkel de Waregembon kopen. Dat is een handige en stijlvolle cadeaubon met bijpassende envelop die een jaar geldig blijft.

Het werkt heel eenvoudig: je kiest zelf het bedrag dat je wil cadeau geven (in schijven van 5, 10 of 25 euro), betaal cash of met bancontact en de gelukkige ontvanger maakt zelf een keuze waar hij of zij de bon inruilt. Bij de bon zit een lijst van deelnemende handelszaken.  Bovendien kan je ze terugvinden op de website en zijn ze te herkennen aan het logo in de vitrine.

Een nieuwe outfit, een hapje gaan eten of toch liever die laatste nieuwe cd... de mogelijkheden zijn eindeloos. Een perfect cadeau voor of van elke Waregemnaar!

Waarschijnlijk neemt jouw favoriete handelszaak ook deel aan de Waregembon; vraag het even na!

Voor de meest recente lijst kan je  hier terecht.  

Voor de aankoop van de bon kan je terecht in de stadswinkel (openingstijden).