De Warmste Week

De Warmste Week verzamelde vorig jaar een recordbedrag van 17,2 miljoen euro. Ook in Waregem zijn er heel wat evenementen die de goede doel-kassa doen rinkelen. Wil je de actie steunen? Dan kan je onder andere terecht in de bib, het welzijnshuis, zwembad De Treffer …

WARMSTE WEEK IN DE BIB

Muziek, taart en chocolademelk: dé ingrediënten van de Warmste Week in de bib.

  • Warmste bar met koffie en chocolademelk: woensdag 11 en 18 december van 13.00u. tot 17.00u., vrijdag 13 en 20 december van 15.00u. tot 19.00u., zaterdag 14 en 21 december van 13.00u. tot 16.00u. Op zaterdag geniet je ook van heerlijke zelfgemaakte taart.
  • Live jukebox: op zaterdag 21 december komt Koen Demey jouw lievelingsplaatje spelen. Bied op je favoriete lied of neem deel aan de live muziekquiz!
  • De Schrijfwijzen: het Groot Dictee Heruitgevonden. Je hoeft geen spellingkrak zijn om mee te doen. Vrijdagavond 6 december om 20.00u. Schrijf je in via de website.
Goed doel: Ten Anker

www.waregem.be/bibliotheek

 

KERSTMARKT WELZIJNSHUIS

Kerstmarkt met geschenken, zelfgemaakte artikelen door bewoners en medewerkers van De Meers, spijs en drank. Zondag 15 december vanaf 14.00u. in zaal de Ierse Berm (gelijkvloers De Meers).

Goed doel: Expertisecentrum Dementie Vlaanderen

www.waregem.be/welzijnshuis

 

OPTREDENS/TENTOONSTELLINGEN KUNSTACADEMIE

Op zaterdag 21 december kan je van 10.00u. tot 16.00u. genieten van diverse optredens en tentoonstellingen door leerlingen en leerkrachten. Een dag vol muziek, dans, woord en beeld. Tickets kosten 5 euro voor een volwassene, 3 euro als je jonger bent dan 18.

Goed doel: Muziekbank Streekfonds West-Vlaanderen

www.academiewaregem.be

 

HET WARMSTE WINTERCIRCUS

Cultuurcentrum De Schakel gelooft dat cultuur je hart opent en mensen samenbrengt. Rondom ons wintercircus brengen we een week lang mensen samen en zorgen we voor meezingmomenten met bekende en minder bekende gasten rondom een gezellig kampvuur. En om je heerlijk warm te houden worden in diverse stalletjes wereldse hapjes en lekkere drankjes aangeboden.

Goed doel: vzw Heartbeats.

www.ccdeschakel.be

 

ZWEMGLINSTERS

Hakuna matata! Je hebt geen zorgen, zorg maar dat je geniet. En genieten kan op vrijdag 20 december, want dan wordt zwembad De Treffer het decor voor een gezellige dive-in cinema. De deuren gaan open om 19.30u. Om 20.00u. geniet je er al dobberend van de muzikale fantasiefilm The Lion King. Blijf je liever droog? Volg de film dan vanuit comfortabele zeteltjes.

Tickets kosten 7 euro (zwemabonnees: 4 euro) en zijn te koop in zwembad De Treffer en in de stadswinkel.

Goed doel: vzw Ten Anker

www.waregem.be/zwemglinsters