Waregem Wintert helaas iets minder

Gepubliceerd op Donderdag 23 december 2021

UPDATE 24 december 2021: de ijspiste blijft open!

Door de strengere coronamaatregelen van het federaal Overlegcomité moet de stad enkele wijzigingen doorvoeren in het kader van Waregem Wintert. Dat betekent vanaf zondag 26 december helaas geen winterchalets meer. De ijspiste blijft wel open.

  • De aangescherpte maatregelen maken het onmogelijk om nog winterchalets te laten uitbaten. Dat betekent helaas dat deze chalets aan de ijspiste vanaf zondag gesloten blijven. De stad verwittigde ondertussen reeds alle betrokken verenigingen.

  • De deur van het Huis van de kerstman blijft vanaf zondag dicht. Gelukkig betekent dit enkel dat een bezoekje in het huis niet meer mogelijk is. Door de ramen kan iedereen wel nog de kerstman in zijn feeërieke interieur komen bewonderen, net zoals vorig jaar!
     
  • De ritjes op de kerstkoets door park Baron Casier worden afgelast.
     
  • De ijspiste blijft open. Er zal aan de ingang nog steeds controle van het Covid Safe Ticket zijn en het aantal aanwezigen wordt geteld. Maar je kan dus blijven genieten van schaatsplezier op de Markt!

Het stadsbestuur betreurt dat het moet overgaan tot deze beslissingen, maar ziet helaas geen andere mogelijkheid om in regel te blijven met de nieuwe maatregelen.

Tot en met zaterdagavond 26 december verloopt alles wel nog zoals gepland. Je kan de verenigingen steunen aan de winterchalets en een bezoekje brengen aan de kerstman binnen in zijn huis in park Baron Casier.

De andere activiteiten van Waregem Wintert lopen onverminderd door: kom zeker ook langs voor het Verhaal van de kerstman (park Baron Casier),
winterwandelen 10 000 stappen (overal in Waregem), eindejaarsshoppen bij onze handelaars, de winterse marktactie op de zaterdagmarkt en de Winterfoor aan Waregem Expo.

kerstchalet