Val in de prijzen tijdens weggeefwedstrijden Waregem Koerse Feesten

Win win win! De komende weken geven we heel wat moois weg: tickets voor de Nacht van de Humor of Waregem Koerse, een fairtrade picknick voor De Kleinste Steeple, kermisbonnen, eetbonnen voor Mabatobato en zelfs een blik achter de schermen van Waregem Koerse Music.

Hou daarom onze stedelijke communicatiekanalen extra in de gaten:

 Facebookpagina stad
 Facebookpagina WKF

 Instagrampagina

 Schrijf je in op onze digitale nieuwsbrieven via www.waregem.be/nieuwsbrief.

Waregem Koerse Feesten

Reglement

  1. Naar aanleiding van de Waregem Koerse Feesten 2022 organiseert het stadsbestuur van Waregem weggeefwedstrijden voor de Nacht van de Humor, De Kleinste Steeple, Mabatobato, Waregem Koerse Music en Waregem Koerse. De weggeefwedstrijden staan open voor iedereen, behalve voor werknemers van het stadsbestuur.
  2. De weggeefwedstrijden worden georganiseerd tussen 1 augustus 2022 en 28 augustus 2022 via de stedelijke communicatiekanalen (niet-eindige lijst): de eigen Facebookpagina’s, de eigen Instagrampagina, de centrumfolder over de Waregem Koerse Feesten, de digitale nieuwsbrieven.
  3. De te winnen prijs staat telkens duidelijk vermeld in het betreffende communicatiekanaal.
  4. De einddatum voor elke weggeefwedstrijd is duidelijk vermeld per weggeefwedstrijd.
  5. Wie wint in een van de weggeefwedstrijden kan niet meer winnen in de weggeefwedstrijden die daarna nog volgen.
  6. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. De gewonnen prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. Het stadsbestuur behoudt zich het recht om een prijs niet uit te reiken als een andere persoon dan de winnaar die opvraagt of ophaalt, behalve na voorafgaande schriftelijke toelating van het stadsbestuur. Vanaf 48 uur voor aanvang van het evenement is er geen wijziging meer mogelijk.
  7. Het stadsbestuur houdt rekening met de privacy: de persoonsgegevens van de deelnemers en winnaars worden enkel bijgehouden voor de verwerking van de weggeefwedstrijd.