Wegenwerken

Wegenwerken in Waregem

 • 12/11/2018

  Een aannemer is in opdracht van De Watergroep een nieuwe waterleiding aan het aanleggen in de Deerlijkseweg. Vanaf dinsdag 13 november situeert de werf zich ter hoogte van het kruispunt met de Nieuwenhovestraat en Spitaalstraat. Tijdens de werken in de buurt van het kruispunt is het noodzakelijk om de vaste verkeerslichten uit te schakelen en de zijstraten af te sluiten aan de Deerlijkseweg.

 • 08/11/2018

  In de week van 5 november is de aannemer gestart met de laatste fase van de wegenwerken in de Westerlaan. Deze fase duurt tot eind dit jaar.

  Verkeer en omleiding

  Tijdens deze fase is er in de Westerlaan geen verkeer mogelijk tussen de Zeswegen en de kluifrotonde. Het verkeer dat naar de Noorderlaan moet, volgt een omleiding via de Zuiderlaan en de Oosterlaan.
  In de omgekeerde richting rijd je via de Olmstraat naar het centrum. Vanuit het bereikbare stuk van de Westerlaan volg je de Vennestraat, Processiestraat en Olmstraat.

 • 05/11/2018

  Op maandag 19 november start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met wegenwerken op de Gentseweg. Tussen de Waregemstraat en de Poelstraat vervangt de aannemer slechte stukken wegdek in vier fasen per rijhelft. Bij goed weer is het einde van de werken voorzien op 7 december.

  Ter hoogte van de werken plaatst de aannemer tijdelijke verkeerslichten.

 • 18/09/2018

  Omdat de heraanleg van de Noorderlaan bijna afgerond is, is het gratis kortparkeren op de stationsparking ook terug 15 minuten. Tijdens de heraanleg was dit nog 30 minuten om de parkeerdruk in de Boulezlaan te verminderen.

 • 29/08/2018

  In de week van 3 september start de voorlaatste fase van het project Westerlaan - Noorderlaan. Vooral rond het kruispunt Zeswegen heeft dit gevolgen voor de bereikbaarheid. Deze fase duurt ongeveer 2,5 maanden.

 • 22/05/2018
  Verzakking in de Schoendalestraat

  Dinsdagnamiddag is er een spontane verzakking ontstaan in de Schoendalestraat. De rijweg is er net voor het kruispunt met de Posterijstraat over enkele meters niet berijdbaar. Het stadsbestuur laat de verzakking zo snel mogelijk herstellen.