Wegenwerken

Wegenwerken in Waregem

 • 16/02/2018

  Nog tot het einde van de heraanleg van de Noorderlaan kan je 30 minuten gratis parkeren op de B-parking achter het station. Dit moet de parkeerdruk in de Boulezlaan verminderen. Wie iemand komt afzetten of ophalen aan het station kan nu immers een half uur gratis op de stationsparking terecht.

  Door de werken in de Noorderlaan is er veel overlast in de Boulezlaan van bestuurders die een pendelaar komen oppikken. Om dit probleem op te lossen heeft B-parking tijdelijk ingesteld dat iedereen 30 minuten gratis kan parkeren op de stationsparking. Ze afficheren dit ook ter plaatse.

 • 09/02/2018

  Op maandag 26 februari start aannemer Stadsbader in opdracht van het Agentschap Wegen en verkeer met de tweede fase van het aanbrengen van de geluidsarme asfalt op de Expresweg (N382). De werken vinden plaats op de rijrichting E17 tussen de Renthuisstraat en de Jozef Duthoystraat/Desselgemseweg. Tijdens de werken gelden er verkeersmaatregelen. De planning is dat de werken eind maart klaar zijn.

 • 02/02/2018

  !WIJZIGING DATUM!

  Op maandag 12 februari start aannemer Tibergyn met herstellingswerken op de fietsersbrug over de Expresweg tussen de Groene Wandeling en de Waterstraat. Er komt o.a. ook een nieuwe leuning op deze brug.
  Tijdens de werken is de brug afgesloten, zowel voor voetgangers als fietsers.

  De aannemer voorziet volgende omleidingen:

 • 01/02/2018

  Maandag 12 februari start de aannemer met de vernieuwing van de voetpaden in de ondergrondse parking Het Pand. Vanaf dan is deze parking volledig gesloten tot en met vrijdag 16 februari. Wie ondergronds wil parkeren in die week kan terecht in parking Zuiderpromenade. De parking gaat terug open op zaterdag 17 februari.

 • 31/01/2018
 • 20/11/2017

  Sinds 7 december is de volgende fase van de heraanleg Noorderlaan-Westerlaan gestart. De werken verplaatsten zich naar de Vijfseweg (tussen de Boulezlaan en de Noorderlaan) en het kruispunt van de Noorderlaan met de Stationsstraat. De verandering van werfplaats brengt ook enkele nieuwe omleidingen met zich mee. De bestaande omleidingen blijven ook geldig.