Wegenwerken

Wegenwerken in Waregem

 • 20/06/2018

  Vanaf maandag 25 juni start een volgende fase van de wegenwerken in de Westerlaan en Noorderlaan. De werfzone blijft op de Noorderlaan aan de kant van het station, maar breidt iets verder uit tot het kruispunt Noorderlaan – Westerlaan (-Weversstraat). De vermoedelijke einddatum van deze fase is 13 juli.

 • 06/06/2018

  Op maandag 11 juni start de aanleg van een nieuwe brug en straatverlichting op de voetweg tussen de Potegemstraat en de Zuiderlaan. Tot het einde van deze vernieuwing is de voetweg volledig afgesloten.

 • 22/05/2018
  Verzakking in de Schoendalestraat

  Dinsdagnamiddag is er een spontane verzakking ontstaan in de Schoendalestraat. De rijweg is er net voor het kruispunt met de Posterijstraat over enkele meters niet berijdbaar. Het stadsbestuur laat de verzakking zo snel mogelijk herstellen.

 • 15/05/2018
  Heraanleg N382 Expresweg

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt in de komende tijd de Expresweg tussen de rotonde aan de Biest en de Henri Lebbestraat. Op dinsdag 28 mei startten de voorbereidende werken, zoals het aanbrengen van signalisatie en het maken van doorsteken in de middenberm. Sinds 4 juni moet het doorgaand verkeer op de Expresweg over één rijstrook in elke richting, zodat er aan de andere rijvakken kan worden gewerkt. In de eerste fase werkt de aannemer richting E17, in de tweede fase richting Gentseweg. Het einde van de werken is gepland voor eind augustus.

 • 03/05/2018

  Door de verschuiving van de werken in de Noorderlaan is het station vanaf maandag 7 mei niet altijd bereikbaar via de ingang(en) aan de voorkant. De zijdeur vooraan is ongeveer 6 weken volledig gesloten. De deur van de loketten/wachtzaal is tijdens die periode enkel overdag open.

 • 23/04/2018

  Vanaf maandag 7 mei start een volgende fase van de wegenwerken in de Westerlaan en Noorderlaan. De werken op de Noorderlaan steken de straat over naar de kant van de spoorweg. Dat betekent ook dat er enkele wijzigingen zijn voor het verkeer, zowel voor fietsers, auto's als het openbaar vervoer. De vermoedelijke einddatum van deze fase is midden juli.