Maatschappelijk werker (vervangingscontract)

Gepubliceerd op Maandag 12 oktober 2020

Wil jij mensen ondersteunen die niet of onvoldoende uit eigen kracht kunnen aansluiten bij of deelnemen aan de bestaande maatschappelijke voorzieningen? Kan jij mensen inspireren en activeren? Help je graag mensen, maar kan je tegelijkertijd afgrenzen en aan de slag gaan in functie van het resultaat? Heb je een uitgesproken maatschappelijk engagement? Wil je dagdagelijks inzetten voor hulpbehoevenden en hen sterker maken in de samenleving?

Kan je als geen ander een boodschap overbrengen? Ga je steeds op zoek naar de beste oplossing? Speel je graag in op de wensen en behoeften van mensen?
We zoeken enthousiaste maatschappelijk werkers om onze dienst te versterken!

Takenpakket

Het Welzijnshuis Waregem is op zoek naar een enthousiaste en geëngageerde maatschappelijk werker voor een vervangingscontract.
We zoeken maatschappelijk werkers, die werkzaam zijn in één van de teams van het Welzijnshuis.

  • Je begeleidt mensen via budgetbegeleiding, budgetbeheer en collectieve schuldenregelingen
  • Je ondersteunt mensen bij het vinden van een passende opleiding of tewerkstelling via verschillende begeleidingsinstrumenten en tewerkstellingsmaatregelen
  • Je voert sociaal onderzoek uit in het kader van het recht op maatschappelijke integratie
  • Je maakt en volgt geïndividualiseerde projecten voor maatschappelijke integratie op en biedt administratieve ondersteuning en begeleiding van mensen

De infobundel vind je hier.

Solliciteren kan tot en met 25 oktober 2020 via een standaard sollicitatieformulier dat je terugvindt via deze link.