WA-Plus, het nieuwe magazine voor Waregemse plussers!

Gepubliceerd op vrijdag 16 oktober 2020

Een derde van de Waregemse inwoners is 60+. Daarom lanceren dienstencentrum Het Gaverpeirdje en de seniorenwerking van het welzijnshuis vanaf volgende week een nieuwe (gratis) seniorenmagazine: WA-Plus. Oftewel, een tijdschrift voor WAregemse PLUSsers.

Gratis magazine met brede focus

WA-Plus is de frisse opvolger van De Belle, de uitgave van het dienstcentrum dat jarenlang vooral focuste op eigen activiteiten. WA-Plus is een volwaardig magazine met een bredere focus dan de werking van het dienstencentrum alleen. Ook relevante artikels, interviews, informatie en het vrijetijdsaanbod voor senioren in Waregem (ook van andere organisaties) komen er aan bod.

Het magazine is volledig gratis en zal vijf keer per jaar verschijnen. En dit niet alleen bij de huidige abonnees van De Belle, maar ook op openbare plaatsen en alle woonzorgcentra en serviceflats in Waregem. Ook alle huisartsen en het Waregemse ziekenhuis krijgen enkele exemplaren opgestuurd om in hun wachtza(a)l(en) te leggen

Voor àlle Waregemse plussers

Door de brede opzet mikt WA-Plus op een ruimer publiek dan bij De Belle. Je kan WA-Plus gratis thuis ontvangen of je kan het magazine online bekijken. De lancering van WA-Plus is niet het eindpunt.
Nog dit najaar start ook een specifiek digitale nieuwsbrief voor onze niet-meer-zo-jonge inwoners. Meer info hierover volgt later.

Thuis ontvangen?

Wens je WA-Plus gratis thuis te ontvangen? Vul dan dit aanvraagformulier in!  of e-mail naar: dienstencentrum@welzijn.waregem.be

Online?

WA-Plus oktober november

Oude nummers van WA-Plus kan je hier bekijken:

WA-PLus archief