Week van de groeilamp

Gepubliceerd op Vrijdag 06 mei 2022

Elk jaar laten we tijdens de Week van Groeilamp het licht extra schijnen op het thema opvoeden. Want groot worden, dat gaat niet vanzelf. Zet jij mee met ons opvoeding in de spotlights
Kruis dan met dikke stift 16 tot 23 mei 2022 aan in je agenda!

  • Een digitaal groeikaartje is dé manier om een andere ouder, opvoeder of je kind een compliment of schouderklopje te geven. Met een lieve boodschap maak je er iets heel persoonlijks van!
  • Om de Week van de Groeilamp extra in de verf te zetten werd er voor die periode een scheurkalender ontwikkeld. Zo kan je elke dag van die week genieten van een humoristische tekening maar ook een tip, een spelletje of een quote. De scheurkalender kan je ophalen in de bibliotheek van Waregem, Sint-Eloois-Vijve en Desselgem.

 Op dinsdag 10 mei organiseert bibliotheek Waregem in samenwerking met Gezinsbond een lezing ‘Rust in je gezin’ door Nele De Ganseman. Schrijf je hier in. 

 Op maandag 16 mei en maandag 23 mei organiseert Gezinsbond twee webinars met Lynn Geerinck, auteur van het boek ‘Goed omringd’.  Thema van de webinars: It takes a village to raise a child.  Voor dit webinar kan je hier inschrijven.