Welzijnshuis Waregem

Welzijnshuis waregem

Nieuws - meest recent

okt
22

Van de zitting van 22 oktober om 19.00u. in de vergaderzaal op de 5de verdieping van De Meers.

Waregem zet volop in op de gezondheid van alle inwoners via de verenigingen.

Het Welzijnshuis Waregem is steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Wat kan je als vrijwilliger allemaal doen? Bekijk hier een kleine "bloemlezing" van openstaande vrijwilligersjobs.

Vanaf maandag 24 september heeft Kind&Gezin een zitdag in het Welzijnshuis.

De zitdag is bedoeld voor iedereen met een kinderwens, zwangeren en ouders met kinderen van 0-3 jaar.  Je kan op de zitdag terecht met al je vragen rond kinderwens, zwangerschap, opvoeding, opvang,…

De zitdag staat los van de consultaties die verder doorgaan in het consultatiebureau in de Ark.

De zitdag vindt plaats elke 4de maandag van elke maand van 9u. tot 12.u

Op zoek naar vrijwilligerswerk in Waregem waarbij je het verschil kan maken? Dan ben je de ideale kandidaat om mee te werken als begeleider voor de praattafels. Anderstaligen uit Waregem kunnen er op een ontspannende manier wekelijks hun Nederlands oefenen.

okt
01

Het Rode Kruis organiseert een cursus eerste hulp. Schrijf je snel in!

aug
17

Van de zitting van 17 augustus om 17.00u. in de vergaderzaal van het OCMW op de 5de verdieping van De Meers.

Met de auto rijden onder invloed kan absoluut niet. Daarom staan er in Waregem nu twee gratis alcoholtesters: in parking Het Pand en parking Zuiderpromenade.

Waregem is niet alleen een 5-sterren gemeente, maar ook een gezonde gemeente. Een “Gezonde Gemeente” streeft er naar om iedere inwoner, bezoeker, werknemer, toerist etc. maximale kansen en stimulansen te geven om gezond te kunnen leven in een gezonde omgeving. Hier worden gezondheidsverschillen zoveel mogelijk weggewerkt. Hier kom je terecht in een gezonde woon-, speel-, werk- en zorgomgeving.