De Faire Ronde - Trek op zaterdag 11 mei langs Waregemse zaken met LEF

11 mei 2024
banner Faire Ronde
de Faire Ronde promo

Eerlijke en duurzame handel, je komt het meer tegen dan je denkt. Ook in onze stad!

Neem op zaterdag 11 mei 2024 deel aan De Faire Ronde: een wandel -en fietstocht langs lokale handelaars en bedrijven, verenigingen en organisaties, producenten en consumenten met LEF*, namelijk die Lokaal, Ecologisch en Fair denken én doen. Zo werken we als Faire Gemeente mee aan een samenleving met LEF*!

Verzamel op iedere locatie die je bezoekt een stempel. Heb je minstens 3 stempels verzameld? Deponeer dan je stempelkaart in de wedstrijdbus die op elke locatie te vinden is. Zo maak je kans op enkele leuke geschenken uit onze prijzenpot van zo’n 500 euro.

Fiets of wandel mee, verzamel stempels, en wie weet win jij één van de prijzen. Combineer je tocht door Waregem en de deelgemeenten met een bezoekje aan Mama Vip Dag in het stadscentrum!

Alles over Mama Vip Dag

Concreet

  • Fiets of wandel langs Waregemse zaken met een duidelijk en concreet engagement voor fair trade, lokale duurzame voeding en bewust consumeren.
  • Je kan er duurzame producten aankopen of proeven, meedoen aan een activiteit of je laten inspireren en je kennis vergroten.
  • Je raadpleegt de locaties via een kaartje ( af te halen bij de deelnemende locaties, stadswinkel of download het binnenkort hier).
  • Je stippelt zelf je traject uit.
     

Geniet van je Faire Ronde door onze Faire Gemeente!

De Faire Ronde deelnemers