De Sprekende Sprong

Om De Sprong nog toegankelijker te maken, kan iedereen het stadsmagazine beluisteren via onze website. Dat kan door een samenwerking met Transkript. Blinden en slechtzienden kunnen bovendien gebruikmaken van het leesplatform Anderslezen, zowel online als via een app.

Transkript staat in voor het inlezen van De Sprong en voor de upload naar het leesplatform Anderslezen. Zowel online als via de gratis Anderslezen-app kan de gebruiker makkelijk door alle artikels navigeren. Op de app kan je zelfs de voorleessnelheid aanpassen.

Schrijf je nu in

Blinde of slechtziende inwoners die al met de app werken (via Luisterpunt, Kamelego of Transkript) kunnen hun naam, mailadres en geboortedatum doorgeven via onderstaand formulier. Wij plaatsen het stadsmagazine dan op hun boekenplank.

Blinde of slechtziende inwoners die nog niet met de app werken, kunnen uiteraard ook hun gegevens doorgeven om zich te laten registreren. Dat kan via onderstaand formulier of via info@waregem.be.

Ben je niet geholpen met De Sprekende Sprong en wil je De Sprong graag als toegankelijke pdf ontvangen, mail dan je gegevens naar info@waregem.be

Contactgegevens
Ik heb al een account op Luisterpunt, Kameleo of Transkript:
Extra
Privacy

Het bestuur verwerkt jouw persoonsgegevens volgens de geldende privacywetgeving. Meer informatie over ons privacybeleid en jouw privacyrechten, vind je in de privacyverklaring op onze website.