WINTERZOEKTOCHT

08 december 202307 januari 2024
zoektocht

  Centrum Waregem 
  Gratis

Trek je beste winterbottines aan en ga op verkenning door winters Waregem. Haal in de stadswinkel, de bibliotheek, zwembad De Treffer, het Koetshuis van de Kerstman of de ijspiste jouw deelnamekaartje af en ga op pad.

Zoek de verschillende winterfiguren in de stad en ontdek het figuur dat overblijft. Heb je de speurtocht met succes afgewerkt? Stop dan je kaartje in de brievenbus van het Koetshuis van de Kerstman of in de stadswinkel en wie weet val je in de prijzen!

Deelnemen kon tot en met zondag 7 januari. Uit alle inzendingen werden vijf winnaars geloot. Zij wonnen elk een Waregems Monopolyspel. De winnaars werden persoonlijk gecontacteerd.

REGLEMENT WINTERZOEKTOCHT

  • Naar aanleiding van Waregem Wintert 2023-2024 organiseert het stadsbestuur van Waregem een Winterzoektocht. De zoektocht staat open voor iedereen, behalve voor de organiserende dienst van het stadsbestuur.
  • De Winterzoektocht loopt van 8 december 2023 tot en met 7 januari 2024 in het Waregemse centrum.
  • Dien je antwoordkaart in, uiterlijk op zondag 7 januari 2024, in de stadswinkel of brievenbus van het Koetshuis van de Kerstman. Let op: slechts één deelname per gezin!
  • Uit alle juiste inzendingen worden 5 winnaars geloot die elk een Waregems Monopolyspel winnen. De gewonnen prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. Het stadsbestuur behoudt zich het recht om een prijs niet uit te reiken als een andere persoon dan de winnaar die opvraagt of ophaalt, behalve na voorafgaande schriftelijke toelating van het stadsbestuur.
  • De winnaars worden na afloop van de zoektocht persoonlijk gecontacteerd door het stadsbestuur.
  • Het stadsbestuur houdt rekening met de privacy: de persoonsgegevens van de deelnemers worden enkel bijgehouden voor de verwerking van de zoektocht.