Ware Gloed

  van vrijdag 9 tot en met zondag 11 februari  
   telkens van 18.00u. tot 22.00u.  
   park Baron Casier en centrumstraten   
   gratis

Tijdens WarMegem baadt het centrum van Waregem drie dagen lang in een warme gloed. Laat je betoveren en verwarmen langs een feeĆ«riek parcours van bijna 2 km met indrukwekkende lichtinstallaties en lumineuze verrassingen.  

Kom de magie ontdekken in park Baron Casier en het stadscentrum: een lichtavontuur voor klein en groot. 

Parcours

Ware Gloed start aan park Baron Casier (ingang Stationsstraat) en gaat door het park over de Markt en doorheen de dekenale kerk richting Het Pand. Het parcours van bijna 2 km sluit af aan cc De Schakel. 
Je kan het volledige parcours onderaan deze pagina bekijken of hier downloaden.

Verkeersmaatregelen

Het parcours loopt via de uitgang van park Baron Casier ook langs de Markt richting Het Pand. Om alles veilig te laten verlopen is de Markt daarom verkeersvrij op 9, 10 en 11 februari, telkens van 18.00u. tot 22.00u. Er is bovendien een parkeerverbod op de Markt, tijdens dezelfde uren. Doorgaand verkeer van de Stormestraat naar de Stationsstraat blijft wel mogelijk. Verkeer vanuit de Holstraat volgt verplicht de Keukeldam.

Parkeren

Tijdens Ware Gloed verwachten we veel bezoekers. We raden aan om zoveel mogelijk te voet, met de fiets of het openbaar vervoer af te zakken naar het centrum. Kom je toch met de wagen? Dan kan je op drie parkings gratis langparkeren.

Alle info over parkeren in Waregem

Ware Gloed parcours 2024

Ware Gloed is een organisatie van de cultuurdienst.