Weg in en van Waregem

Waregem bundelt al zijn toeristische troeven in de toeristische pocket ‘Weg in en van Waregem’. De pocket telt 64 pagina’s en loodst zowel bezoekers als Waregemnaren langs de meest aantrekkelijke en inspirerende plekjes in onze stad.

In de toeristische pocket lees je alles over onze toeristische, sportieve en culturele highlights: van onze onbetwistbare status als dé paardenstad van Vlaanderen tot de monumentale pracht van de Amerikaanse begraafplaats Flanders Field en alles daar tussenin. Dat hebben we telkens aangevuld met een snuifje geschiedenis en boeiende achtergrondinformatie.

Ook vier uitgestippelde wandelingen

Met de pocket heb je meteen ook vier uitgestippelde wandelingen op zak, die je langs alle hotspots van Waregem brengen. Niet alleen die in het centrum van Waregem, maar ook alle ontdekkingen die je kan doen in onze verrassende deelgemeentes.

En dan zijn er nog vier bekende Waregemnaren die je meenemen naar hun favoriete plekjes in Waregem. Miss België-organisatrice Darline Devos, voormalig tennisser Dick Norman, filmregisseur Wannes Destoop en Focus-WTV-nieuwsanker Ann-Sofie Sabbe maken je wegwijs in hun Waregem.

De Waregemse pocket biedt een totaaloverzicht van onze stad in galop. Voor genieters, shoppers, cultuurfanaten, natuurliefhebbers, sportievelingen, fijnproevers, speelvogels en alle anderen. 

Kom 'Weg in en van Waregem' gratis afhalen in de stadwinkel,
 doorblader online of download de PDF hier

Toeristische pocket Weg in en van Waregem