Bibliotheek

Bibliotheek Waregem

Nieuws van de bib

 • 25/09/2014

  Oorlogsjournalist Rudi Vranckx verlegt op 13 oktober zijn ‘front’ naar Waregem. Tijdens een ongetwijfeld boeiende lezing vuurt Vranckx straffe en adembenemende verhalen uit verschillende conflictgebieden op ons af. Vertellingen worden begeleid met videomateriaal uit de docureeksen die hij voor Canvas draaide. Een aanrader!

 • 25/09/2014

  Voor het derde jaar op rij organiseert de bib een quiz volgens het beproefde recept: een quiz, ook voor niet-quizzers. Het wordt opnieuw een gevarieerde en geanimeerde avond met leuke en originele vragen die gestoffeerd zijn met beeld- en geluidsfragmenten.

 • 25/09/2014

  Botste je bij het opruimen van je zolder op een oud en vergeten schilderij, liet je groottante je een chique vaas na of kocht je op de rommelmarkt een leuk beeldje en wil je wel eens weten of het kunst of kitsch is?

 • 18/09/2014

  Op zaterdag 11 oktober wordt de Bibliotheekweek traditioneel op gang geschoten met de Verwendag. Kom naar de bibliotheek en hef samen met ons het glas in het bibterras-café op 30 jaar bibliotheekweek! De hele dag valt er in ons extra feestelijk aangeklede huis heel wat te beleven.