Bibliotheek

Bibliotheek Waregem

Nieuws van de bib

 • 30/10/2014

  De Waregemse bib is genomineerd voor de Bib Web Awards! Je kan op onze mediawijze klasbezoeken stemmen in de categorie 'Mediawijs'. Stemmen duurt 10 seconden én kan dagelijks.

 • 30/10/2014

  Wat is er leuker dan op zondagochtend genieten van een heerlijk ontbijt en luisteren naar de mooiste verhaaltjes? Niets, denken wij zo, dus organiseren we voor het vierde jaar op rij een voorleesontbijt in de bib. Kindjes tot het 2de leerjaar mogen in pyjama aanschuiven om samen met het hele gezin te genieten van dit feestelijk ontbijt! Ouders betalen 3 euro, voor kindjes is het ontbijt gratis. Inschrijven op voorhand is verplicht.

 • 27/10/2014

  Tuinman Wim Lybaert ('Moestuin volgens Wim') geeft tips en tricks aan moestuiniers, hobbykwekers en koks. In zijn enthousiaste stijl vertelt hij tijdens deze lezing over zijn passie voor de moestuin.

 • 14/10/2014

  De Waregemse cultuurhuizen zetten hun deuren wagenwijd open op zondag 16 november. Ga samen met Vlieg op wervelende Expeditie en ontdek wat er te beleven valt in de bib, de kunstacademie, Be-Part en cc De Schakel.

 • 10/10/2014

  Onder grote belangstelling werd donderdag 9 oktober het officiële startschot voor de nieuwe stadsbibliotheek gegeven met een eerste steenlegging. De nieuwe bib is een belangrijk onderdeel van project ZuidBoulevard en zal de hoek van de Holstraat met de Zuiderlaan een nieuwe uitstraling geven.

 • 25/09/2014

  Botste je bij het opruimen van je zolder op een oud en vergeten schilderij, liet je groottante je een chique vaas na of kocht je op de rommelmarkt een leuk beeldje en wil je wel eens weten of het kunst of kitsch is?