Seniorensteeple

24 augustus 2023

 Waregem Expo

GRATIS toegang


 vanaf 14.00u.

De Seniorensteeple is het gratis evenement voor alle Waregemse plussers. Het is vooral een prettige feestnamiddag, helemaal op hun maat. Op donderdag zijn de senioren welkom in Waregem Expo. Vanaf 14.00u. genieten ze er van optredens van de onnavolgbare Margriet Hermans en het kleurrijke Waregemse trio De Portatiefkes brengt een mix van bekende liedjes en onvervalste ambiance.

De toegang blijft gratis op deze organisatie van de Seniorenadviesraad in samenwerking met het stadsbestuur. Bovendien ontvangen alle aanwezige senioren een bon voor gratis oliebollen op de kermis. Inschrijven hoeft niet.

portatiefkes

 14.30u.: DE PORTATIEFKES

Marijke, Jacques en Arlette vormen samen de Waregemse zanggroep De Portatiefkes. Met hun kleurrijke verschijning en mix van bekende liedjes is ambiance verzekerd!

margriet hermans

 15.45u.: MARGRIET HERMANS

Officieel is Margriet met rustpensioen, maar niets doen staat absoluut niet in haar woordenboek. Ze duikt nog met regelmaat op in populaire radio- en tv-programma’s maar bovenal blijft ze een unieke zangeres met een sterk eigen repertoire.

Haar optredens zijn doorspekt met humor, relativering en maatschappijkritische uitspraken. Dankzij haar gesmaakte deelnames aan onder andere ‘De Slimste Mens’ en ‘Liefde Voor Muziek’ is Margriet ook weer helemaal in bij een jonger publiek. Vorige zomer haalde ze nog de felbegeerde Radio2 Zomerhit-trofee binnen. Tijdens de Seniorensteeple brengt ze al haar successen en zijn alle ingrediënten aanwezig om 'lekker te blijven hangen' in Waregem Expo.

Hooroplossing? Breng best je eigen oortjes of koptelefoon mee.

Voor de Seniorensteeple voorzien we een gratis hooroplossing voor mensen met of zonder hoortoestel. Er zal zowel een FM-systeem als een wifisysteem zijn.

 Bij het FM-systeem wordt een zender aan de geluidsinstallatie gekoppeld, die het geluid draadloos doorstuurt naar een hoofdtelefoon, oortjes of neklus.


Heeft jouw hoorapparaat een T-stand? Dan kan je gebruik maken van een neklus.

Wil je de zender gebruiken via oortjes? Dan voorzie je best zelf een koptelefoon of oortjes met 3.5mm jack-aansluiting.


 Bij het wifisysteem wordt de versterker gekoppeld aan een wifinetwerk en kunnen gebruikers via hun smartphone het geluid ontvangen. Je moet hiervoor jouw smartphone (met oortjes) meebrengen en de applicatie ‘Mobile Connect’ installeren. Dan kan je via je hoorapparaat of je eigen oortjes ook geluid ontvangen.

 

terug naar startpagina