SENIORENSTEEPLE

27 augustus 2021

 Waregem Expo
GRATIS toegang

vanaf 14.00u.

Een prettige feestnamiddag, helemaal op maat van de Waregemse plussers. Naast andere animatie genieten ze er van een optreden van Herbert Verhaeghe en Helmut's Keyboardshow. Bovendien ontvangen alle aanwezige senioren een bon voor enkele gratis oliebollen op de kermis!

Herbert Verhaeghe

  Herbert Verhaeghe

In 2020 liet Herbert Verhaeghe zijn zevende studioalbum op Vlaanderen los. Hij zingt al van zijn vijfde, maar het is wachten tot 2008 voor hij een eerste keer in de Vlaamse top 10 staat met ‘Littekens’. De echte doorbraak komt er in 2012 met een liedje van de Volendamse groep BZN ‘Yo te amo’. Vanaf dan gaat het heel snel voor Herbert: een bloeiende fanclub en heel wat nummers die pieken in de Vlaamse hitlijsten… sommige op nummer één (‘Een ongewone reis’, ‘Dans met mij’). Herbert schrijft bijna alle teksten zelf. Ook andere artiesten doen graag een beroep op zijn vlotte pen.

Herbert is al twintig jaar presentator bij Radio 2 en bijna tien jaar presentator bij Ment-TV. Daar heeft hij zijn eigen talkshow ‘Herbert’ op zondag. Samen met Lindsay presenteert hij er De Vlaamse Top 10.

Helmuts keyboardshow

  Helmut’s Keyboardshow

Meer dan dertig jaar speelt Helmut als zanger en keyboardspeler op feesten in heel Vlaanderen. Hij brengt een ambiancerepertoire voor jong en oud: de evergreens uit de jaren 60, 70, 80, 90 tot en met de laatste nieuwe hits passeren de revue.

Elke bezoeker houdt rekening met de geldende coronamaatregelen. De seniorensteeple is vrij toegankelijk. Iedereen draagt een mondmasker bij aankomst en vertrek. Lees meer
We vragen ook om geen rugzakken, grote handtassen of frigoboxen mee te nemen.

terug naar startpagina

 

Op donderdag  26 augustus krijgen de bewoners van de vier woonzorgcentra de primeur van de optredens.