Waregem Koerse Music

24 augustus 202426 augustus 2024

 park Baron Casier
 GRATIS toegang
  20.00u. (zowel zaterdag als maandag)

Waregem Koerse Music betekent dubbele winst op alle vlakken: op zaterdag en op maandag een muzikale line-up om van te smullen én het is helemaal gratis. Het muziekfestival vindt plaats in park Baron Casier en kan georganiseerd worden met de steun van horecazaak Baron Casier, die samenwerkt met Brouwerij Haacht, in een realisatie van cc De Schakel. 

Dit jaar pakken we voor het eerst uit met een rolstoelpodium in samenwerking met Inter, het Vlaams Expertisecentrum voor Toegankelijkheid. Er is plaats voor tien personen. Je dient jouw plaats op voorhand wel te reserveren.
Meer info

  Waregem Koerse Music is een massa-event.  Rugzakken, grote handtassen of frigoboxen zijn niet toegelaten.
  Op maandag 26 augustus verwachten we veel bezoekers! Daarom is het die dag niet toegelaten om stoeltjes of trapjes mee te brengen. Je kan die dag ook onze DRUKTEBAROMETER raadplegen om te kijken hoe druk het is in park Baron Casier. Bij maximumcapaciteit wordt het park afgesloten.
  Je kan park Baron Casier best bereiken via Marcel Windelsstraat en Keukeldam.
  Tijdens Waregem Koerse Music kan je het park NIET verlaten via de Markt. De toegang aan de dekenij (MARKT) fungeert enkel als ingang.

 

 ZATERDAG 24 AUGUSTUS

Radio Guga

20.00u. - RADIO GUGA

Met Radio Guga krijg je niet één maar tientallen artiesten op het podium, begeleid door een oerdegelijke band. Guga brengt bekende hits met onnavolgbare imitaties en komische bindteksten. Van Elvis tot Stromae en van Bart Peeters tot Eros Ramazzotti...

Intergalactic Lovers

21.30u. - INTERGALACTIC LOVERS

Al jaren een van de meest toonaangevende Belgische bands met onvervalste belpopklassiekers als Delay, Shewolf en Islands.

Blackbox Revelation

23.00u. - BLACK BOX REVELATION

Het duo Jan Paternoster en Dries Van Dijck vormt samen al 19 jaar Black Box Revelation. Nu en dan trekken ze op op wereldtournee of staan ze zoals deze zomer in het voorprogramma van Bruce Springsteen. Echte, doorleefde guitarhero's met ferme knipogen naar Amerikaanse blues, geluiden van de Britse invasie en psychedelische rock.

Sofie Engelen

00.00u. - DJ SOFIE ENGELEN

DJ Sofie Engelen sluit de avond af met een set vol grootste rockanthems.

 MAANDAG 26 AUGUSTUS

Na een stomende zaterdageditie pakt Waregem Koerse Music uit met nog meer schoon volk dat helemaal gratis komt optreden! Omdat we houden van verrassingen blijft een deel van de maandageditie nog even een goedbewaard geheim

WKM vraagteken

20.00U. - NOG TE BEVESTIGEN

We maken de line-up in de loop van de zomer beetje bij beetje bekend. 

Clouseau

22.00U. - CLOUSEAU

Niemand minder dan Clouseau komt naar het festival. Koen en Kris Wauters vieren 40 jaar Clouseau.  Ze komen helemaal gratis naar park Baron Casier voor ze in december en januari dertien keer het Sportpaleis vullen. 

WKM vraagteken

00.00U. - NOG TE BEVESTIGEN

We maken de line-up in de loop van de zomer beetje bij beetje bekend.