Waregem Koerse Music

26 augustus 202328 augustus 2023

 park Baron Casier

 GRATIS toegang


 20.00u. (zowel zaterdag als maandag)

Muziek! Het volledig gratis festival Waregem Koerse Music is een van de steunpilaren in de Waregem Koerse Feesten. 

 

ZATERDAG 26 AUGUSTUS

 Waregem Koerse Music is een massa-event.  Rugzakken, grote handtassen of frigoboxen zijn niet toegelaten.

 Op maandag 28 augustus verwachten we veel bezoekers! Daarom is het die dag niet toegelaten om stoeltjes of trapjes mee te brengen.

 Je kan park Baron Casier best bereiken via Marcel Windelsstraat en Keukeldam.

Let op:  de Markt is enkel INGANG, 
 het park verlaten kan dus niet via deze weg. 

Crooked Steps

20.00u. - CROOKED STEPS

Met songs die zo uit de soundtrack van een Tarantino-film zouden kunnen komen won Crooked Steps in 2020 de Nieuwe Lichting van Studio Brussel. De band zette zijn eerste stappen richting het grotere publiek en bracht al menig festivalganger aan het dansen.

Noordkaap

21.30u. - NOORDKAAP

Ook in 2023 blijft Noordkaap zalen en festivalpodia veroveren. Vier en zing mee met tijdloze hits als Panamarenko, Satelliet Suzy en dat ene bizarre walsje dat uitgroeide tot een alternatief volkslied.

G.Knallmuzik

23.00u. - G. KNALLMUZIK

G. Knallmuzik: einen Deutsche elektrio mit verdacht fiel schamhäre in die broeche. Sind zie die anonieme bastäärdkinders von Kraftwerk oder die hitsige minaärs von Angela Merkel? Tophits zoals ‘Schüren mit ein Schürpapier’ en‘Kächelwinckel Pëeters’ gaan over zeer herkenbare onderwerpen. Ganz Geil!!

Gunther D

00.00u. - GUNTHER D

Tijdens de week schoffeert Gunther Desamblanx, beter bekend als Gunther D, nog half BV-Vlaanderen in zijn Studio Brussel-show. Maar op Waregem Koerse Music brengt hij een dj-set die het midden houdt tussen botsautoplaten en het betere stampwerk. Allejoppa!

MAANDAG 28 AUGUSTUS  Bekijk de druktebarometer

Pommelien Thijs

20.00u. - POMMELIEN THIJS

De maandageditie van Waregem Koerse Music zetten we meteen in met een knal. Rijzende ster Pommelien Thijs, bekend van #LikeMe, Knokke Off en binnenkort coach in The Voice Kids, komt er haar allereerste album Per Ongeluk voorstellen. We kunnen je nu al vertellen dat het niet lang zal duren voor het hele park Baron Casier meebrult met hits als Ongewoon, Zilver en Hypotetisch. Pommelien in Waregem? Wat een idee!

Camille

21.30u. - CAMILLE

Om het #LikeMe-feestje compleet te maken, komt niemand minder dan Camille langs. Met een karrenvracht aan hits zoals Vuurwerk, Geen tranen meer over of In de regen davert het park Baron Casier binnen de kortste keren op zijn grondvesten. Dat kunnen we nu al beloven!

Flo Windey

23.00u. - SKYVE DJ FEAT. FLO WINDEY

Dikke basslines, vlammende mashups en twerkende deuntjes. Dat mag je verwachten van Skyve en Flo Windey. Terwijl Studio Brussel-dj Skyve de beats verzorgt, neemt Flo Windey, de socialmedia-queen van Studio Brussel en bekend van haar podcasts Flowjob en faqda, ongetwijfeld het publiek voor haar rekening. Dacht je een rustig avondje te beleven in het park? Sorry, dan heb je het wel goed fout!

Dit dubbele muziekfestival vindt plaats in park Baron Casier en kan georganiseerd worden met de steun van horecazaak Baron Casier (die samenwerkt met Brouwerij Haacht), in een realisatie van cc De Schakel.

terug naar startpagina