Zomerzoektocht 2022

06 juni 202231 augustus 2022

  WANDEL MEE EN MAAK KANS OP EEN VAN DE MOOIE PRIJZEN 

Zomerzoektocht

Net als de voorbije jaren kan er weer flink wat gestapt en gezocht worden in Waregem, want de dienst toerisme bokste opnieuw een leuke Zomerzoektocht in elkaar. 
Deze keer in Beveren-Leie!  Wandel en zoek de juiste foto's en wie weet win je een van de 20 mooie prijzen of ben je de hoofdwinnaar en win je 
een barbecue!

Langs de mooiste plekjes van Beveren-Leie

De zoektocht loopt door Beveren-Leie. Je wandelt langs heel wat mooie plekjes: van het kerkplein, langs verschillende leuke wijkjes richting de Zavelput. De tocht is 6 kilometer lang en is perfect om met het hele gezin af te wandelen.

Puzzelen maar!

Tijdens de wandeling zoek je 14 foto’s die je tegenkomt op de route. Bij elke foto hoort een vraag die je vervolgens moet beantwoorden in een filippinepuzzel bij het overeenkomstige cijfer. Als je alle antwoorden juist hebt ingevuld, zal je een woord of zin kunnen vormen. Dat is je eindantwoord.

Deelnemen kan tot en met 31 augustus. Bezorg het antwoordformulier in de stadswinkel of mail het antwoord, samen met je contactgegevens, naar zoektocht@waregem.be. Voor de winnaars zijn er 20 leuke prijzen en één hoofdprijs.

Nog niet moe?

Heb je tijdens het stappen en zoeken nog wat energie over? Dan voorzien we speciaal voor jou een extra uitdaging! Op het parcours vind je zes beweegpunten, telkens aangegeven door een bord. Waregem Sport daagt je uit om bij elk beweegpunt de sportoefeningen tot een goed einde te brengen. Springen, lopen, glijden: geen uitdaging is hen te veel.

De Zomerzoektocht is volledig gratis. Het deelnameformulier met de route, reglement, foto's en antwoordstrook kan je
afhalen in de stadswinkel of HIER downloaden!