WandelFotoZoektocht 2020

27 juni 202031 augustus 2020

  WANDEL MEE EN MAAK KANS OP EEN VAN DE 25 MOOIE PRIJZEN  

Geen festivals, minder reisplannen en jeugdkampen zien er ook wat anders uit. Daarom is deze zomer het ideale moment om onze eigen streek nog eens te (her)ontdekken! En daar helpen we jou graag bij: van 27 juni tot en met 31 augustus kan je deelnemen aan de leuke WandelFotoZoektocht in Waregem.  Bovendien zijn er 25 mooie prijzen te winnen. De hoofdwinnaar kan zich verwachten aan een wellnesscheque ter waarde van 150 euro!

Langs de mooiste plekjes van Sint-Eloois-Vijve

De zoektocht loopt voornamelijk door Sint-Eloois-Vijve. Je wandelt langs heel wat mooie plekjes: van de Oude Spoorwegberm via de jachthaven naar het jaagpad langs de Leie. Ook ‘Het Meershuisje’, het tijdelijk kunstwerk van het kunstproject ‘Contrei Live’ ligt op de route.

Maak kans op één van de 25 mooie prijzen!

Tijdens de wandeling zoek je 24 foto’s waar een vraag bijhoort. Het antwoord is telkens terug te vinden in het
straatbeeld. Deelnemen kan tot en met 31 augustus. Bezorg het antwoordformulier in de stadswinkel of mail deze, samen met je contactgegevens, naar zoektocht@waregem.be. Voor de winnaars zijn er 25 leuke prijzen, onder andere: een wellnesscheque van 150 euro, sportbonnen, Waregembonnen, restaurantbonnen of een activitytracker!

De WandelFotoZoektocht is volledig gratis! Het deelnameformulier met de route, reglement, foto's en antwoordstrook kan je  afhalen in de stadswinkel of HIER downloaden!

wandelfotozoektocht