WandelFotoZoektocht 2021

14 juni 202131 augustus 2021

  WANDEL MEE EN MAAK KANS OP EEN VAN DE 25 MOOIE PRIJZEN  

Net zoals vorig jaar kan er weer flink wat gestapt en gezocht worden in Waregem, want de dienst toerisme bokste opnieuw een leuke WandelFotoZoektocht in elkaar. Deze keer in Desselgem! Wandel en zoek de juiste foto's en wie weet win je een van de 25 mooie prijzen!

De hoofdwinnaar kan zich verwachten aan een wellnesscheque ter waarde van 150 euro!

Langs de mooiste plekjes van Desselgem

De zoektocht loopt door Desselgem. Je wandelt langs heel wat mooie plekjes: van OC De Coorenaar, langs de Leie en de Leiekant richting verschillende wijken. De tocht is 6 kilometer lang en is perfect om met het hele gezin af te wandelen.

Maak kans op één van de 25 mooie prijzen!

Tijdens de wandeling zoek je 40 foto’s die je tegenkomt op de route. Je onthoudt het huisnummer van het huis waar de foto is genomen. Op het einde tel je alle huisnummers op en kom je tot één cijfer: dit is je antwoord.

Deelnemen kan tot en met 31 augustus. Bezorg het antwoordformulier in de stadswinkel of mail deze, samen met je contactgegevens, naar zoektocht@waregem.be. Voor de winnaars zijn er 25 leuke prijzen, onder andere: een wellnesscheque van 150 euro, sportbonnen, Waregembonnen, restaurantbonnen of een activitytracker!

De WandelFotoZoektocht is volledig gratis! Het deelnameformulier met de route, reglement, foto's en antwoordstrook kan je  afhalen in de stadswinkel of HIER downloaden!

Flyer WandelFotoZoektocht 2021