Stap UiT in Waregem

Ben je van plan om een uitstap te doen met een groep vrienden, collega’s, familie, kennissen…? Dan ben je aan het juiste adres!
Waregem heeft heel wat te bieden, je vindt vast en zeker je ding in het uitgebreide aanbod dat indien gewenst op ieders maat wordt uitgewerkt.

Klik op onderstaande link om de brochure te lezen of vraag via toerisme@waregem.be jouw persoonlijk exemplaar aan.

Brochure - Stap uit in Waregem

In de brochure vind je een uitgebreid aanbod terug. Om een idee te hebben van de prijs per activiteit, vind je hieronder een overzicht terug.

Gidsbeurt: prijs per gids

 • bezoek Gaverbeekhippodroom, Amerikaanse begraafplaats, Sport.Vlaanderen en HIPPO.WAR -> 65 euro
 • wandelingen en fietstochten -> 75 euro
 • combinatie Gaverbeekhippodroom en HIPPO.WAR -> 100 euro
 • combinatie FFAC en Gaverbeekhippodroom of HIPPO.WAR -> 130 euro
 • wandeling Lekker Waregem -> 80 euro voor de gids en 15 euro per persoon voor de proevers onderweg
  -> De route neemt je mee naar enkele boeiende bezienswaardigheden en mooie locaties in Waregem.
       Je maakt onderweg in verschillende handelszaken kennis met lekkere hapjes en drankjes, vaak “made in Waregem”. Niet mogelijk op zondag en maandag.

       In principe kunnen er per gids max. 20 personen mee. Voor de geleide (stads)wandeling wordt de groep beperkt tot max.        15 personen per gids.

Neem uiterlijk één maand vóór de datum van de uitstap contact op met de dienst toerisme en wij doen de rest! We gaan na of jouw keuze gerealiseerd kan worden en puzzelen indien gewenst graag mee aan een leuke (halve)daguitstap. Zo kan je zorgeloos genieten van jouw bezoek aan Waregem. 

Bij annulering door de aanvrager binnen de week voor een gidsbeurt, wordt 50 procent van het tarief voor die gidsbeurt aangerekend. Bij een ‘no show’ wordt het volledige tarief aangerekend.
Als een gereserveerde gidsbeurt niet kan doorgaan omwille van omstandigheden die beschouwd worden als overmacht, vervallen de gemaakte afspraken en kan de aanvrager geen schadevergoeding eisen van het stadsbestuur of van de Waregemse gidsenkring.

Divers

*Prijzen onder voorbehoud

Greeter

in Waregem kan je ook op stap gaan met Greeter Marc Crabeels. Als enthousiaste inwoner van onze stad neemt hij op vrijwillige basis kleine groepjes toeristen (max. 6) mee op sleeptouw vanuit zijn eigen ervaring, kennis en passie. Marc woont en werkt in Waregem en spendeert zijn vrije tijd op de fiets in en rond de stad.
Ga mee op verkenning te voet of met de fiets van het centrum tot de Amerikaanse begraafplaats Flanders Field.
Interesse? Mail naar marc.crabeels@gmail.com