Shoppen in Waregem

Waregem heeft een ruim aanbod aan handelszaken. Het vaste winkelaanbod wordt aangevuld met marktkramers op de wekelijkse markten (zaterdag en woensdag). Winkelen in Waregem is niet alleen dichtbij, het is op de koop toe gezellig ook!

Overal winkelen en ontspannen

De Stormestraat, Stationsstraat, Keukeldam, Holstraat, Markt en winkelcentrum Het Pand zijn het commerciële hart van Waregem. Winkelcentrum Het Pand is een shoppingcentrum met grote winkelbedrijven, vele detailhandelszaken, eetgelegenheden, cafés en dienstverlenende bedrijven. Je vindt er ook het stadhuis en het postkantoor.

Maar ook onze deelgemeenten hebben heel wat handelszaken. Zowel in de dorpskernen als langs de Kortrijkseweg/Gentseweg zijn er tientallen handelszaken.

Alle Waregemse handelszaken vind je in de Bedrijvengids

Wekelijkse markten

Op zaterdagvoormiddag vindt de wekelijkse markt plaats op de Markt in Waregem. Op woensdagnamiddag is dat het geval op de marktplein in Beveren-Leie.

Parkeren

Wie naar Waregem komt shoppen, kan gegarandeerd zijn wagen kwijt op de gratis parkeerplaatsen of de betalende parkings in het centrum. En raak je dan toch niet onmiddellijk je wagen kwijt, dan kan je op zaterdagvoormiddag nog altijd gebruikmaken van de gratis marktbus.