KOERSEFOOR

25 augustus 202231 augustus 2022
Waregem Koerse

 Markt
 GRATIS toegang (attracties wel betalend)
 elke dag vanaf 15.00u. (openingsdag vanaf 18.00u.)

Geen Waregem Koerse Feesten zonder Waregem Koersefoor. Tientallen kermisattracties schreeuwen weer om jouw aandacht op de Markt, de ene al wat wilder dan de andere. De Waregem Koersefoor, dat is voor elk wat wils is: groot en klein, genieters en durvers.

 25 AUGUSTUS 18.00u. > OPENING FOOR

Het schepencollege geeft op donderdagavond het traditionele startschot. Daarna volgen een portie gratis oliebollen en een kwartier gratis kermis voor iedereen.
 

  25 AUGUSTUS 19.00u. > STEEPLEWORP

Nog zo'n traditie is de geschenkenworp voor kinderen tot 12 jaar. Het schepencollege gooit vanaf het balkon van het vroegere stadhuis honderden pluchen paardjes, beertjes en popjes naar beneden. Daar belanden ze in de handen van alle kleuters en lagereschoolkinderen.
Ieder kind tot 12 jaar is er welkom! 

Om alles veilig en ordelijk te laten verlopen, staan de kleuters in één zone en de kinderen uit het lager onderwijs in een tweede zone. Je kan de zones enkel bereiken via de Stormestraat.

 26 AUGUSTUS TOT 30 AUGUSTUS 15.00u. > FOOR

Van vrijdag 26 augustus tot en met dinsdag 30 augustus is de foor elke dag open vanaf 15.00u. De Markt is weer overladen met tientallen kermisattracties. Je vindt er veel bekende gezichten, maar naar goede gewoonte pakken we ook elk jaar uit met enkele toffe nieuwkomers.
 

 31 AUGUSTUS 14.30u. > SLOTDAG

De laatste dag van de Waregem Koersefoor is er ook speciaal voor Waregemnaren met een handicap. Het stadsbestuur schenkt hen dan een gratis kermisnamiddag. Onder begeleiding van medewerkers van de adviesraad voor personen met een handicap en het stadsbestuur  kunnen ook zij op en top genieten van alle attracties. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dat kan via het welzijnshuis: 056 62 87 38 of geert.vanassche@welzijn.waregem.be

Natuurlijk is iedereen gewoon welkom op de slotdag. De kermisfoor blijft die dag open tot 22.00u.

ALLE KERMISATTRACTIES
 

Gebak-frituur Booghs Visspel Kinderschietkraam
Koordjetrek Tir Danny Bingo Bal-Game
Gents Gebak Pauwels Pottenspel G. Force
Prikballon Carrousel Galoplant American Basketball Game
Doggyspel Samson Western House Crazy Run Walk Spookhuis
Golden Race Monaco Dobbelspel Magneetspel
Vliegtuimolen Funny Land Auto-scooter Lunapark Replay
Kindermolen Bambino Deca-Dance Suikerspin
V MAXX Booster Mini Scooter Aqua Fun Balls
Kindertrampoline    

 

 

We vragen om geen rugzakken, grote handtassen of frigoboxen mee te nemen.

 

terug naar startpagina