KOETSENTOCHT

22 augustus 2021

 Sport.Vlaanderen-centrum
 
GRATIS toegang
vertrek om 10.30u. - aankomst rond 17.00u.

Sinds 1998 trapt de koetsentocht de Waregem Koerse Feesten op gang. De tocht op 22 augustus is een hoogdag voor meer dan honderd personen met een beperking en hun begeleiders uit Waregem.

Koetsentocht als start van de Waregem Koerse Feesten

Zij kijken allemaal uit naar de tientallen koetsiers die hen meenemen op een plezante en rustige tocht in en om Waregem. Natuurlijk met de nodige dorstlessers en snacks onderweg.

De koetsentocht is een organisatie van de stad met de heel gewaardeerde steun en vrijwillige inzet van Serviceclub 51, Sport.Vlaanderen, Somival, KVLV, Vlaams Kruis en de adviesraad voor personen met een handicap.

Deze tocht is er enkel voor personen met een handicap (en hun begeleider). Meer info of inschrijven kan  via 056 62 97 38 of koetsentocht@welzijn.waregem.be.

Voor de veiligheid van iedereen vragen wij om geen rugzakken, grote handtassen of frigoboxen mee te nemen tijdens de feesten. Bovendien is er camerabewaking tijdens de Waregemse feestweek! Daarnaast vragen we ook steeds rekening te houden met de geldende coronamaatregelen.

terug naar startpagina