Nacht van de Humor

25 augustus 2023

 Waregem Expo

 koop je ticket in Standaard Boekhandel  (plaatsen zijn beperkt)

 19.30u.

De Nacht van de Humor keert in 2023 terug naar Waregem Expo en organisator Unizo pakt uit met een dolkomische line-up die kan tellen!

Geniet van de amusante optredens van Bas Birker, Denis Nowé, Han Solo, Vincent Voeten, Stijn Vandermeeren en Tim Loobuyck.

Hooroplossing

Voor de Nacht van de Humor voorzien we een gratis hooroplossing voor mensen met of zonder hoortoestel. Er zal zowel een FM-systeem als een wifisysteem zijn.

Bij het FM-systeem wordt een zender aan de geluidsinstallatie gekoppeld, die het geluid draadloos doorstuurt naar een hoofdtelefoon, oortjes of neklus.

Bij het wifisysteem wordt de versterker gekoppeld aan een wifinetwerk en kunnen gebruikers via hun smartphone het geluid ontvangen.

 

 Meer informatie op de Facebookpagina Nacht van de Humor.

nacht van de humor 2023

Hooroplossing? Breng best je eigen oortjes of koptelefoon mee.

Voor de Seniorensteeple voorzien we een gratis hooroplossing voor mensen met of zonder hoortoestel. Er zal zowel een FM-systeem als een wifisysteem zijn.

 Bij het FM-systeem wordt een zender aan de geluidsinstallatie gekoppeld, die het geluid draadloos doorstuurt naar een hoofdtelefoon, oortjes of neklus.

Heeft jouw hoorapparaat een T-stand? Dan kan je gebruik maken van een neklus.

Wil je de zender gebruiken via oortjes? Dan voorzie je best zelf een koptelefoon of oortjes met 3.5mm jack-aansluiting.

 Bij het wifisysteem wordt de versterker gekoppeld aan een wifinetwerk en kunnen gebruikers via hun smartphone het geluid ontvangen. Je moet hiervoor jouw smartphone (met oortjes) meebrengen en de applicatie ‘Mobile Connect’ installeren. Dan kan je via je hoorapparaat of je eigen oortjes ook geluid ontvangen.