Nieuws - meest recent

Sinds begin september is er naast de zaterdagmarkt in Waregem nu ook een woensdagmarkt in Beveren-Leie. Je kan er op het Kerkplein van 14.00u. tot 18.30u. terecht voor brood, kaas, koffie, kip, bloemen, groenten en fruit, snoep, vlees, textiel, soep…

okt
21

Geleide wandeling (3,5 km) in het stadscentrum ‘De sporen van de groote oorlog’ langs de monumenten, gebouwen en plaatsen die herinneren aan de Eerste Wereldoorlog.

sep
27

Van 27 tot en met 30 september is het nog een keer paardensport boven op de Gaverbeekhippodroom. De eerste editie van Waregem Horse Week (WHW) betekent vijf dagen lang internationale topjumping en dat helemaal gratis! Na negen jaar Antwerpen verhuist deze vijf-sterrenjumping naar Waregem.

Wil jij dat onze stedelijke gebouwen energiezuiniger worden?  Door de renovatie van de stookplaats in de kunstacademie of in het OC de Linde?  Breng jouw stem dan uit vóór 7 oktober.

Stem op onze energieprojecten op www.stroomversneller.be .

Dankzij de huisdierensticker wordt de brandweer op de hoogte gesteld wanneer er huisdieren aanwezig zijn in jouw huis. Zo moet het aantal huisdieren die in een woningbrand blijft drastisch verminderen. Deze sticker kan je ophangen op een zichtbare plaats / venster. Let er op dat je sticker up to date blijft!

Zowel voor de stad als voor het OCMW zijn we op zoek naar een preventieadviseur niveau II (m/v). Solliciteren kan tot en met 1 oktober!

Vanaf zaterdag 14 juli heeft de marktbus een extra opstapplaats. Wie in de wijk Torenhof woont, kan er de gratis bus nemen naar de zaterdagmarkt op de Markt.

Deze bijkomende dienstverlening komt er op vraag van inwoners van het Torenhof. De busdienst wordt zo nog efficiënter ingezet, bovenop het ondertussen gekende traject.

Ter herinnering: alle lessen zijn gestart op 1 september.

INFOMAGAZINE