Nieuws - meest recent

dec
22

De Kunstacademie organiseert samen met het gitaarensemble Alegria een 12 uur non-stop marathon met optredens van muziek, woord en dans. Ook de afdeling beeldende en audiovisuele kunst draagt een beeldig steentje bij.

In Waregem mag je op Oudejaarsavond zonder machtiging van het stadsbestuur vuurwerk afsteken tussen 23.30u. en 00.30u. Dat moet je op voorhand laten weten aan de omwonenden binnen een straal van 50 meter. Schiet het vuurwerk ook enkel af tijdens het half uur vlak voor en vlak na de jaarwisseling. Dieren kunnen immers erg lijden (en zelfs bezwijken) onder vuurwerkstress.

dec
31

Wil je zonder zorgen naar en van je Waregemse feestbestemming op oudejaarsavond? Dan kan je weer rekenen op de gratis Sylvesterbus op 31 december.

jan
06

Na alle gelukwensen aan familie en vrienden op oudejaarsavond en/of nieuwjaarsdag, wenst de stad ook graag iedereen een fijn 2019. Het stadsbestuur nodigt alle inwoners van harte uit naar de nieuwjaarsrecepties op zondag 6 januari 2019.

dec
09

Voor de shoppers is er goed nieuws! De Waregemse winkels openen speciaal hun deuren tijdens de koopzondagen op 9, 16, 23, 30 december en 6 januari.

dec
01

Omdat de ijspiste en de winterchalets de Markt inpalmen, verhuist de wekelijkse zaterdagmarkt ook dit jaar. Van 1 december tot en met 5 januari kan je voor je zaterdagse inkopen terecht op parking Olm (hoek Processiestraat/Olmstraat).

nov
19

Je afval correct aanbieden is een kleine moeite. 

dec
03

De meest rendabele tips om energie te besparen in je woning! Een specialist van de Bond Beter Leefmilieu (BBL) geeft je in anderhalf uur een reeks praktische en soms verrassende tips.

dec
07

Van 7 december tot en met 6 januari is de ijspiste opnieuw te vinden op de Markt. Het ijsplezier-voor-een-hele-maand wordt op vrijdagavond 7 december op gang gezongen door het Nederlandse feestduo Gebroeders Ko. Vanaf dan is de schaatspiste elke dag open van 10.00u. tot 21.30u.

dec
07

Ook dit jaar kan je elke dag tussen 7 december en 6 januari op de Markt terecht voor je portie ijsglijden en ander plezier! In december komt de eindejaarssfeer je tegemoet…