Nieuws - meest recent

feb
09

Op zaterdag 9 februari is het terug zo ver! Dan gaat de achtste editie van Spellewaarde van start. Iedereen is welkom vanaf 13.00u. tot 19.00u. in het Jeugdcentrum.
Kies zoals de voorbije jaren uit verschillende spelvormen en dit allemaal gratis!

Op de industriezone in Waregem, op de grens met Deerlijk, woedt op dit ogenblik een brand bij het chemisch bedrijf Matco.
De brandweer vraagt om ramen en deuren gesloten te houden vanaf het bedrijf Matco (Textielstraat in Nieuwenhove) richting Waregem.

Bpost gaat de rode brievenbussen in Pand 249 (brievenbus oud postkantoor) in Waregem en langs de Kortrijkseweg 283 in Beveren-Leie verwijderen. Ze doen dit omdat het volume brieven jaar na jaar blijft verminderen.

In Waregem mag je op Oudejaarsavond zonder machtiging van het stadsbestuur vuurwerk afsteken tussen 23.30u. en 00.30u. Dat moet je op voorhand laten weten aan de omwonenden binnen een straal van 50 meter. Schiet het vuurwerk ook enkel af tijdens het half uur vlak voor en vlak na de jaarwisseling. Dieren kunnen immers erg lijden (en zelfs bezwijken) onder vuurwerkstress.

dec
07

Ook dit jaar kan je elke dag tussen 7 december en 6 januari op de Markt terecht voor je portie ijsglijden en ander plezier! In december komt de eindejaarssfeer je tegemoet…

Om de hinderproblematiek van het bedrijf Ursa, Pitantiestraat in kaart te brengen werd er een registratieformulier opgesteld.

Het ingevulde registratieformulier kan gemaild worden buren.be@ursa.com of via de post bezorgen op Pitantiestraat 127, 8792 Desselgem.

Sinds jaar en dag ondersteunt het stadsbestuur de 11.11.11-campagne in onze stad. We roepen jou graag op om jouw steentje bij te dragen tot een betere wereld.

Sinds begin september is er naast de zaterdagmarkt in Waregem nu ook een woensdagmarkt in Beveren-Leie. Je kan er op het Kerkplein van 14.00u. tot 18.30u. terecht voor brood, kaas, koffie, kip, bloemen, groenten en fruit, snoep, vlees, textiel, soep…