Nieuws - meest recent

Op zaterdag 26 januari 2019 trekt Winterwoordennacht naar CC De Schakel en de bibliotheek voor een nieuwe editie van het winters klankenfestival. Ontdek gevestigde waarden en jonge talenten uit de literatuur- en muziekwereld in verschillende zalen.

Ook met UiTPAS dragen we ons steentje bij voor het goede doel. Koop dit jaar nog een UiTPAS want per verkochte UiTPAS schenkt stad Waregem 2 euro aan Kom op tegen Kanker.

nov
30

Auteur Ivan Adriaenssens toont in HIPPO.WAR aan de hand van schetsen en detailtekeningen hoe de graphic novel Oorlog in Waregem tot stand kwam. In dit beeldverhaal volgen we twee studenten die de geschiedenis van Waregem tijdens WOI en de Amerikaanse soldaten die er begraven liggen, onderzoeken.

dec
22

Op zaterdag 22/12 van 10 - 22u is er non-stop Muziek, Woord, Dans en

Ook dit jaar heeft het Stadsbestuur samen met de cultuurraad en de Waregemse 11-juli comités een mooi programma klaar.

Academische zitting
Woensdag 11 juli - 19.00u. - Raadzaal stadhuis

okt
19

Ben je een kunstenaar en wil je graag deelnemen aan Buren bij Kunstenaars in West-Vlaanderen?
De inschrijvingen voor de nieuwe editie zijn gestart!

Je hebt er waarschijnlijk al van gehoord: feestcheques. Vlaanderen Feest stelt feestcheques tot 175 euro ter beschikking tijdens de periode tussen 29 juni en 11 juli.

Afgelopen vrijdag nam de Vlaamse Regering een beslissing over de toekomst van Be-Part, het provinciale platform voor actuele kunst gevestigd in Waregem. Be-Part wordt voortaan door zowel Kortrijk als Waregem aangestuurd.