Donderdag 24 augustus

Waregem Koerse

  14.00u. SENIORENSTEEPLE

 Waregem Expo

De Seniorensteeple is het gratis evenement voor alle Waregemse plussers. Het is vooral een prettige feestnamiddag, helemaal op hun maat. De Portatiefkes en Margriet Hermans zorgen voor de ambiance.

Meer weten

 

  18.00u. OFFICIEEL STARTSCHOT KOERSEFOOR

  Markt

Geen Waregem Koerse Feesten zonder Waregem Koersefoor. Tientallen kermisattracties schreeuwen weer om jouw aandacht op de Markt, de ene al wat wilder dan de andere. Het schepencollege geeft op donderdagavond het traditionele startschot. Daarna volgen een portie gratis oliebollen en een kwartier gratis kermis voor iedereen! De Waregem Koersefoor, dat is voor elk wat wils is: groot en klein, genieters en durvers.

Vooraf is er van 16.00u. tot 18.00u. nog een prikkelarme foor. Dan draaien de molens trager en is er minder licht en geluid. 

 Meer weten

 

 18.15u. - 18.30u. GRATIS KWARTIER KERMIS

  Markt

Meer weten 19.00u. STEEPLEWORP

 Markt

Nog zo een traditie is de geschenkenworp voor kinderen tot 12 jaar. Het schepencollege gooit vanaf het balkon van het vroegere stadhuis honderden pluchen paardjes, beertjes en popjes naar beneden. Daar belanden ze in de handen van alle kleuters en lagereschoolkinderen.

Ieder kind tot 12 jaar is er welkom!

Meer weten

 

terug naar startpagina