Maandag 28 augustus

Pommelien Thijs

 13.00u. JAARMARKT

 centrumstraten

D
e Waregemse centrumstraten worden opnieuw omgetoverd tot een van de topjaarmarkten in Vlaanderen. Kuier langs de vele kraampjes en winkels, geniet van de aanprijzingen van de marktkramers, het publiek en de achtergrondmuziek van de kermis. En natuurlijk is er heel wat straatanimatie voor jong en oud.


Meer weten

 

 14.00u. ZINDER 

 Boekenplein

Zinder is het gratis, creatief en cultureel festival voor kinderen en hun (groot)ouders. Samen gaan ze op ontdekking in het zinderende aanbod van de bibliotheek.

Meer weten

 

 15.00u. KOERSEFOOR

Markt

Op de Markt staan tientallen kermisattracties, de ene al wat spectaculairder dan de andere. Iedereen vindt er zeker zijn gedacht!

Meer weten

 

 20.00u. WAREGEM KOERSE MUSIC

park Baron Casier

Het nog steeds volledig gratis muziekfestival vindt opnieuw plaats onder de noemer Waregem Koerse Music. Met optredens van Pommelien Thijs, Camille en Skyve feat. Flo Windey! 

 Waregem Koerse Music is een massa-event.  We vragen om geen rugzakken, grote handtassen of frigoboxen mee te nemen. We vragen ook om die dag geen stoeltjes of trapjes mee te brengen.  Je kan park Baron Casier best bereiken via Marcel Windelsstraat en Keukeldam.

Let op:  de Markt is enkel INGANG, 
 het park verlaten kan dus niet via deze weg. 

Meer weten

 

terug naar startpagina